merhaba bende 2.el 600 tl ile 700 tl arasi mevcut telefon numaram 05548298530
drionly tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhabalar başpınar koçerler tıbbi tüp firmasından kuru hava dolumu yapabilirsiniz. Arkadaşım ordan doldurtuyor. Bende SCUBA 6 lt. 300 bar 2. el satlık arıyorum.
Orkun bey bende drager var 2019 testli 330 bar dolu şekilde 500 tl
-
-
whatsapp dan fotoğraf gönderme imkanı varmi
5548298530
-
rica ederim ben 3 defa sipariş verdim 2 tanesi geldi 1 tanesi takıldı 1 hafta sonra da almadığım için iade oldu paramı 15 gün sonra eksiksiz iade aldim
-
Marka nedir ?
-
merhaba
Sayin hobidaslar
No limit ayak arıyorum satmak isteyen var mı?
-
vektör un kullanmadığım modeli kalmadı bu artıkil kalın olduğu için sf modeli tercih etmeniz daha iyi ama ben yerinizde olsam 350 tl aliexpres den bunu getirdiririm
TRY 387.12 32%OFF | Bestsight 5-15x50 FFP Sight Tüfek Kapsam Yan Paralaks Ayarı Uzun Göz Rölyef Tüfek Kapsam Sniper Airsoft Avcılık Kapsamları https://s.click.aliexpress.com/e/sxSop9Q
-
herkules gereksiz güçlü tüfek çok güçlü olduğu için hafif bullet sapıtıyor mecburen ağır en az 42 green bullet kullanman lazım bu ağırlık da fazla isabetli bullet bulmak zor.
Bende kompresör ve sayisiz tup olmasına rağmen ben bile herkules ile baş edemedim bence hem isabetli hemde güçlü tüfek olarak effecto tercih ederim biraz çapa ile 250 metre de hedef vurabilirsiniz
-
herkules e susturucu takılmasının en kolay yolu ceketi saat yönün tersine çevirerek çıkartmak namluya susturucu takılıyor.
-
yerli tüfek sanmıyorum derece ye girsin
-
-
50 sınır diye biliyorum
-
ustadim satildi
-
merhaba hatsan pompa mevcut sorunsuz fiyat 200tl
-
merhaba sakarya da mustafa ekiz dolum yapıyor bilginiz olsun
-
tebrikler
-
Geneline göz attım aliexpres gibi ucuz kargo veya ucretsiz kargo olmaması biraz sorun gibi
-
cok guzel bilgi emeğinize saglik
-
Saholasın telefonu varmı peki.
Telefon numaram 5548298530