Konu benimde merak ettiğim bir noktaya geldi. Lw namlularının kalite seviyesi veya standardı. Mesela 10000 tl etikete sahip RAW Rapid lw namlu kullanıyor. Daha ucuza satılan Airarms da lw namluya sahip. Hatsan zaten kendisi üretip takabiliyor. Öyle ise bu rapid ile bir airarms ın veya Hatsan ın namlusu aynı kalitede olabilir mi? Bunu beklemek ne kadar doğru?
avc tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında her pcp nin sevdiği bir basınç aralığı var. Bunu bir crono ile belirleyebilirsiniz. İyi bir çekiç valf kombinasyonu ile bu basınç aralığında tüp hacmine bağlı olarak 20 etkili atış yapılabilir mesela.
-
Bayağı emek verildiği ortada Burak. Aslında senin titiz birisi olduğunu bildiğim için AA dan sonra hatsan almana şaşırmıştım. Ama şimdi taşlar yerine oturdu.
-
Bu titreşim condor da da var. Çünkü kurulan çekiç bu valf ve namlu arasında köprü görevi yapan parçaya çarpıyor. Bunun herhangi bir sakıncası yok. Diğer taraftan eğer gerçekten condor u ölçü itibarı ile birebir taklit ettilerse AliExpress de satılan regulatör, çekiç, yay, valf vb. birçok parça ile modifiye edebilirsiniz. Gayet eğlenceli bir alet oluyor bu şekil de.
-
güzel bi paylaşım var burda.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
http://www.avmarin.net/air-arms-s510-…i-tufek-pmu5105
Bu ürün ucuz mesela ?
Yorumlar a bakılırsa fiyatları güncel değil. https://www.sikayetvar.com
-
Çocuklarımızı bilim ve fen ağırlıklı okullara göndererek başlayabiliriz mesela
-
Sevdin sen bu tüfeği. Grupmanda da güzel sonuç verir umarım. Takipteyiz
-
valf iğnesi çok kullanımın yanı sıra düşük basınç a rağmen atış yapmak(100bar ve altı), namluda pelet yokken atış yapmak, el pompası ile dolum yaparken içeri giren nem ve toz gibi unsurlar yüzünden de zarar görüyor. Ayrıca içerdeki basıncın iğneye uyguladığı kuvvet e bağlı olarak 200 barda valf grubu kaçak yapmazken 190 barda kaçak yapmaya başlıyor. Bazen de tam tersi basınç arttıkça kaçak da artıyor.
-
Bu çekiç yayının sertliği veya gerginliği ile alakalı bir durum gibi geldi bana. Sert çekiç yayı ve buna direnemeyen zayıf valf yayı yani. Bir diğer unsur ise içerden valfi kapatan derlinin arka kısmının yeterli yüzey basıncını valfe iletememesi + derlinin hava kanalını kapatan kısmının bozulmuş veya kirlenmiş olması. Üçüncü şık ise valf iğnesinin yatağındaki aşınma
-
ben her dolumda 345-350 bar dolum yaptırıyorum serin ve kuru yerde muhafaza ediyorum 250 bar ve altına düşene kadar. çok şükür bir sıkıntı olmadı ama yinede dikkat etmek gerekir
300 bar kullanım sınırı koyulan bir tüpü 350 bar doldurmak tüpün ömrünü kısaltır diye biliyorum. Yanlışım varsa affola.
-
İki ay kadar önce Bahtiyar bey resimleri ni paylaşmıştı face de. Kamuflaj desenli idi. 65 cm lw namlulu BT 65 diye
-
İki ay kadar önce Bahtiyar bey resimleri ni paylaşmıştı face de. Kamuflaj desenli idi. 65 cm lw namlulu BT 65 diye
-
500 mt de vurmak tamam da kaç atışta bir isabet ettirebilmek. 1/10 mu 1/100 mü ? Asıl mevzu bu
-
Condor sade ve sağlam bi silah. Parçası AliExpress de bol ve ucuzca bulunuyor. Rex in kurma sistemi bana pek sağlıklı gelmedi. Kullanıcısını hiç duymadım. Alternatif olarak kral arms ta condor benzeri bir silah yapacaktı. Değerlendirilebilir belki.
-
Gecmis olsun öncelikle. Bir dostum da aynı tip tufekte aynı sorundan muzdaripdi. Kundak vidalarini biraz kısası ile değiştirerek sorunu çözmüştü. Umarım tatlıya bağlanır.
-
Rangerı her 30 atışta bir 250 bar a doldurmak sizi üzebilir. Tabiki bu gücü 5,5 cal ve 60 fp ye düşürüldüğünü varsayarak söylüyorum. bar çok düşünce zevk vermiyor çünkü.
-
Jumbo benim olacak benim.binicem üstüne vuracam kırbacı
-
Ellerine sağlık ustam. Allah utandırmasın.
-
Eline sağlık usta. Orijinal bir çalışma olmuş