140 metreden soda şişesi?Mükemmel bende sürekli bu 2 pcp arasında dönüp duruyorum..Webley fiyat açısından daha uygun gibi gözüküyor..
ahmetbarca tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
10 derece çok soğuk değil mi yaw?
-
Bende üye oldum bazı kişilere arkadaşlık daveti gönderdim..
-
Walla ne yalan soylıyeyım benim idolum kadir abi KADİR ABİ 4EVER.. =))
-
3 adet vardı.2sini sattım şuan elimde bir tane var..
-
Bende cp99 var inş bi kaç güne yaparım kadir abicim.Malesef tüfeğim yok...Ama uygun fiyata webley 10 yada at44 bulursam almayı düşünüyorum..
SAgyılar.. -
Allah sahibine bağışlasın..
-
Çok doğru kadir abicim.Kullanılmasa bile yeşillik dolu bir silaha bakmak bile insana huzur veriyor birde silah gladsa ve üstünde en kral acog varsa.Tekrar tebrik ederim kadir abi 10 numara yeşillikk olmuşş =)
-
Walla mukemmel olmuş tam bir canavar allah sahibine bağışlasın..
-
Kişi listenizdekilere yollarsanız üye sayısı artabilir bende uye oldum ve herkse davet yolladım.
Saygılar.. -
Elma şekerine benziyoR.=)
-
Buluşmalarda yaş sınırı var mı?Çünkü bizim babamla atış yaptığımız bomboş bir alan var...Yer olarak..Sesten ve mermılerden kımse etkılenmez.
-
DNS Ne demek?
Saygılar.. -
Ya kusura bakmayı konuyu dağıtacağım biraz ama demin thenighthawk beyin verdiği videoları goremiyordum M.Serdar abinin verdiği yöntemi uyguladım fakat şu anda her vide izlemek istedgimde An error occurred, please try again later diyor Çözemedim?
-
-
-
-
-
Deserteaglenin tipini hiç sevmiyorum.Babamda baretta var çok güzel görünüşü var..
-
Ellerinize sağlık..