Merakla bekliyoruz; selamlar
glock tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Resimleri bekliyoruz
-
Güle güle kullanın. Değerini bilecek birisine gittiğine çok seviniyorum. Keyifli atışlar dilerim. Selam ve saygılarımla
-
Katılıyorum, tarih kurallar, başlangıç saati, ilanı, katılım ücreti. Spor lisansı gerekip gerekmediği vesaire paylaşabilirseniz seviniriz.
Selamlar, saygılar
-
Ne yazik ki bilgim yok, telefon ile sorulup ogrenilebilir. Ogrenen olursa forumda paylasabilirse memnun olurum
-
Tabanca ile atış yapmak istiyorsanız şu iki poligonu deneyebilirsiniz; birkac tane daha poligon var ancak bilgileri hatıroma gelmiyor. Bu poligonlarda silah kiralanabiliyor sanıyorum. Gitmeden önce aramakta fayda var.
Princess Atış Poligonu
Atakent Mah. Mithatpaşa Cad. Princess Plaza No: 102/B-3
ÜMRANİYE/İSTANBUL
TEL: 0 216 520 09 09
eposta: bilgi@anadolupoligon.comFlorya Atış Poligonu
Yeşilköy Cad. No :13 Florya / İstanbul
Tel: (0212) 662 94 53Selamlar, saygılar
-
Çok güzel olur.
-
Bugün öğle arasında Yatagun'ı ziyaret ettim.
Mustafa Bey hem Revolution'ımın hem de Gladiator'ümün bakımını yaptı.
İkisi de şahane oldu. Çok teşekkürler Mustafa Bey, iyi ki varsınız.
Selamlar
-
Cok guzel
-
Hafif alt ve sol vuruyor sanki?
-
Bence tüfek gayet yakışıklı.
-
Ben Glock alın diyeceğim, dayak yiyeceğim, demiyorum.
-
Teşekkürler, güzel silah. Nereden almıştınız?
Selamlar -
Teşekkürler.
-
-
"En rahat yer çatalca tarafları yerleşim yerine uzak biyer seçersen sorun yok... ben antrenman yapmak çatalca taraflarını seçiyorum.Evrakların tamsa no problem.. "
Çatalca'da ne tarafa gidiyorsunuz?
Selam
-
Herkese merhaba,
İstanbul civarında yivli/yivsiz tüfeğiniz ile nerelerde atış talimi yapıyorsunuz?
Selamlar
-
-
Ben de filmi dun izledim. Çok güzel bir film. İnsanın bahçeli ya da buyuk bahçeli villa tipi evde oturma isteğim iyice ağır bastı.
Herkese selamlar -
Taner Bey, bana PM atın ben sizin çeşitli silahları İstanbul'da görmenizi elinize alıp denemenizi sağlamaya çalışırım. Hafta içi ya da hafta sonu bir araya gelelim. Selamlar