Katılmayı çok isterdim Mustafa Abi de aradı ancak şehir dışından konuklarım var. Haftaya İstanbul'da olursam kesin katılıyorum. Herkese iyi eğlenceler, isabetli atışlar, süper grupmanlar.
glock tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkürler.
Erken kalkabilirsem oradayım.
Selamlar -
Yarın için program ve lokasyon nedir?
Selamlar -
Herkes katılmayabilir ama bence Glock son derece guvenilir bir silahtır; ancak bu kişiden kişiye ve taşıma alışkanlığına göre değişir.
Glock 26, baby glock tabir edilen 9x19 parabellum serisinin en küçüğü. Eğer elleriniz büyük ise kullanımda zorlanabilirsiniz. Yakın mesafe can güvenliği silahıdır. Küçük olduğu için kemer üstü taşıması kolaydır. Galco nun glock 26 için çok güzel modelleri var.
Eğer poligon a da giderim atış yaparım diyorsanız Glock 19 u da incelemenizi öneririm.
Silah ebatları ile ilgili bilgiler https://www.airgunturk.com/www.glock.com da mevcut.
Bildiğim kadarı ile MKEK e son gelen partide 26 serisi var.
Selamlar
-
Var. Satın almayı mı düşünüyorsunuz?
-
Avcılar değil ama 4.Levent ten giden olacak
-
Mustafa Ab,
Çok teşekkürler; güzel bir gündü. Köfteler de harikaydı. Formulunu yazarsınız di mi?
Selamlar -
-
Pazar bir av programı var olmaz ise bu sefer size katılacağım.
Selamlar -
Istanbul'da domuz avina giden arkadaslar ile baglantiya gecmek istiyorum. PM atarsaniz sevinirim.
Selamlar -
Güle güle kullanın. Allah kem gözlerden korusun
Çok teşekkür ederim İlker Bey
Selamlar -
Yeterince scuba tüpü var mı?
Selamlar -
Arkadaşlar katılmayı dört gözle bekliyorum.
Selamlar -
PM atan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sayın Mustafa Serdar Bey birlikte gidiyor muyuz?
Saygı ve sevgilerimle -
Atışa gittiniz mi? Nasıl geçti?
Selamlar -
Merhaba Arkadaşlar,
Pazar günü ben de gelmeyi arzu ediyorum. Avrupa yakasından FSM koprusunu kullanarak nasıl gelebilirim PM atabilirseniz sevinirim.
Herkese selamlar -
Çok teşekkürler RaptorX. Çok aydınlatıcı. Eğlenceli ve isabetli atışlar dilerim.
-
Cok teşekkürler Sevgili RaptorX.
İyi bayramlar -
-
Cumartesi uygunsanız yapalım