alperen tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın
-
Aman, siz siz olun evin içinde bir daha kullanmayın. Tahribat gücünü şöyle anlatayım: namlunuzdan çıkan bir pellet kafa tası kemiğini kırabilecek güçte, kaldı ki sizinki bir evanix yani normal pcplerden nispeten daha güçlü bir tüfek. Allah korusun çok büyük kazalara, (Allah göstermesin) ölüme neden olabilir kolaylıkla.
Ayrıca bildiğim kadarıyla evanixlerin kullanım basıncı 200 bar, siz 220 basmışsınız. Aman 200 ün üstüne çıkmayın derim. Fazladan metal yorgunluğu vs. (Kullanım basıncından emin değilim, yanlışım varsa lütfen düzeltin.)
Tüfeğinizi güle güle kullanın, kazasız belasız güzel grupmanlar dileğiyle
-
-
6 yıl beklersen alabilirsin ama ben olsam ahşap seçerim.
Katılıyorum, ben de ahşap seçerdim. Ancak yıl hususuna katılmıyorum; tam 5 yıl 4 ay ve 13gün beklemesi yeterliBence bir pcp almak için fazla acele etme, elbetteki aileden büyük biri alıp sana verebilir ama büyük de sorumluluk gerektirir. Bir de fiyatını düşününce bence biraz erken..
-
Yani Türkiyede satılan evanix bliz bolt action daha mı isabetli lw at44 lerden?
Benim şimdiye kadar okuduğum kadarıyla çok güçlü ve oldukça isabetsiz bir tüfek... En azından at44wx10 premiumdan daha isabetsiz. (diye bi yargı oluştu bende okuduklarıma dayanaraktan)
-
Belki de bu evanix blizz bolt action Hatsan'ın biz s410 severlere bir hediyesidir. Malum s410daki bolt mekanizmasının yeri ve tarzı aynı
Belki evanix üreticileriyle bizzat görüşüp, bu şekilde yapmalarını istemiştir. Olabilir mi
En az at44 lw namlu kadar isabetli oldugu söylense ben bu tüfeği alırdım... (Ve tabi şaibeler ortadan kaldırılmış olsa)
-
İnşallah bir sonraki buluşmada ben de varım o zaman
Bi aksilik çıkmazsa tabi.
Saygılarımla.
-
Çok güzel ya, bravo
Ben de pcp tüfeğim olan at44wx10 u yeni aldım
ve Sanatoryumda oturuyorum. Kabul ederseniz seve seve katılmak isterim geleneksel toplanmaya
Saygılarımla.
-
Valla adam nerde ikamet ediyorsa giderim oraya pusuya yatarım, kuş uçurmam :))
Şaka bi yana, Türkiye artık değerlerine sahip çıkıyor. Eskiden olduğu gibi o kazada ölsün bu uçak kazasında ölsün yok..
Çalışmalarında başarılar diliyorum.
-
O zaman uygun elden bi regulatör eklentisiyle çok güzel iş çıkarılır. Ama o zaman da o performans alınır mı
-
Hatsan yapıyor/birleştiriyor ise evanixleri, bari birer lw namlu taksın. Özellikle de ar6ya bi lw namlu fln bişiler yapsın da isabetliliği artsın ya, benim gibi güç tutkunu olup da isabetliliği kötü diye almayan çok kişi vardır eminim
Saygılarımla.
-
Hocam öyle açacaklarını fln zannetmiyorum. Kaldı ki express ile bile göndermiyor. Üstelik eğer takılma gibi bir sorun olursa en kötü yapacağınız şey geri gitmesini istemek olur. Satıcı da zaten bu tür dönüşleri kabul ediyor. Geri ödeme taahhütü veriyor. Ayrıca ben bu şekilde çok çalıştım, çok daha büyük kutular geldi sorunsuzca.
Ayrıca birşey söyleyeceğim, bu dürbün metalden bildiğim kadarıyla. Arkadaşınızın bavulunda farkedilme olasılığı daha fazla ve arkadaşınızın başına alacağı dert ile sizin burada karşılaşacağınız dert mukayese edilemez diye düşünüyorum...
Yine de siz bilirsiniz.
Saygılarımla.
-
Hocam bu ürün Hongkongdan geliyor, satıcıya bir sorun (ki siz sormasanız da çok büyük ihtimalle öyle yapıyordur) gift ve 10 dolar gösterebilir misin diye. Evet diyorsa bavul fln karıştırmanıza gerek yok. 2 hafta içinde sorunsuz elinizde olur.
O riski alamam diyorsanız %10 komisyonla bizzat o riski alırım sizin için
-
Hayırlı olsun, rüzgarsız günlerde güle güle kullanın
-
Teşekkür ederim.
Sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş. Ben tüfeği sıfır almadım, forumdan Atilla beyden 2. el olarak aldım. Bi av bayii nin geçen yılın sonuna doğru yaptığı bir kampanyadan almış Atilla bey de, yanında sas95 tüfek de var, yedek tüp, pompa vs. Epey bir uygun geldi. Sağolsun Atilla bey de her şekilde yardımcı oldu
Namlunun kenarında şu yazıyor: BARREL MADE BY LOTHAR WALTHER . Ama bizzat sas 95i de çok sevdimTekrar teşekkürlerimi sunarım başta Atilla bey olmak üzere, bütün forum üyelerine.
Saygılarımla.
-
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Elimden geldiği kadar buluşmalara katılacağım artık, kafanızı şişircem sorularımla
Saygılarımla.
-
Teşekkür ederim AliMurat kardeş
-
Sağolun Kadir abi
-
Arkadaşlar tüfeğime kavuştum sonunda
Sağolsun Atilla komutanım hem ödeme konusunda, hem bütün ayrıntıları teferruatları konusunda, hem de taşıma hususunda çok yardımcı oldu.
Kendisine buradan tekrar çok teşekkür ederim. Bir tüfeğim olsun derken bi tane de kırmalı tüfeğim oldu
Gerçi o hiç kullanılmamış.
İlgilenen tüm arkadaşlarım ve büyüklerime saygılarımı sunarım.
Artık ben de başlıyorum