Surrelaist bir çalışma olmuş.
HHAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben de Alparslan hocamın videosunu izleyince super nova yerine nova compact almanin daha mantıklı olduğunu düşünmüştüm. Elinde supernova ve chrono olan birisi yeni bir video çekerse ve sonuçlar stabil çıkarsa Alparslan hocadaki silahın regulatorunde sorun olduğu kanaatine varabiliriz.
-
Bu soruyu ben de Facebook grubunda sordum ama cevap alamadım.
-
Hepsiburada dan siparis verdikten sonra ilk defa Aksu Av dan alışveriş yaptım ve dediğiniz gibi paketleme çok iyiydi, bu da br tecrube oldu bana.
-
Az once ayni siparisin icinde bulunan jsb 18,13 pellet de geldi, onun da kutusu ezilmis ve icindeki pelletlerin etekleri yamuk yumuk. Ucuz da olsa hepsiburada.com dan pellet almanizi kesinlikle tavsiye etmiyorum!
-
Gecen hafta hepsiburada.com da outdoor urunlerinde ℅20 indirim + ücretsiz kargo kampanyasi vardi. Bende bir kutu JSB 15.89gr pellet siparişi verdim. Gelen karton kutuyu açtığımda pelletlerin kendi kutusndan çıkıp karton kutu içinde dağıldığını ve yaklaşık 45 tanesinin eksik olduğunu, ℅25 inin ise eteklerinin ezildiğini gördüm. Sizin bu incelemenizden sonra kesnlikle iade etmeye karar verdim.
-
Çok başarılı, tebrikler.
-
Boyle firmalari desteklemek lazim.
-
Ben de katilacagim insallah.