Erdinç hoşgeldin;
Ben hafta içi Adanadayım ancak cuma akşamı Mersîn'e geçmem lazım hafta içi 17:00 den sonra uygun olursan görüşebiliriz telefon açtım ancak müsait değildin sanırım müsait olunca ara görüşelim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Erdinç hoşgeldin;
Ben hafta içi Adanadayım ancak cuma akşamı Mersîn'e geçmem lazım hafta içi 17:00 den sonra uygun olursan görüşebiliriz telefon açtım ancak müsait değildin sanırım müsait olunca ara görüşelim.
nostalji yapıyoruz pcp ile 100mt 50krş herkes yapıyor bunu hergün aynı yemek yenirmi,tepen tüfeğe hakim olmak,onun mermisini hedefe göndermek öğrenmeden geçer
işte kadirizim bu bizde bu felsefede yol almaya çalışıyoruz
İlker resimlerde en az tüfekler kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık
Öncelikle Tüm Ankara Team ve katılımcı diğer arkadaşlara sıcak ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. (Erzuruma bugün döndüğüm için biraz geç kaldım kusura bakmayın)
Çok güzel bir gündü, gece uykusuz geçen bir yolculuktan sonra yaklaşık 7-8 saat kadar güneş ve rüzgar altında kalmışım ama arkadaşlarla tanışıp sohbet etme imkanı bulduğum için nasıl geçti bilmiyorum herşey çok güzeldi yeni organizasyonlarda buluşmak üzere tekrar teşekkürler.
Kısmet olursa bende yakın batıdan yani Erzurumdan geleceğim biletimi aldım cumartesi sabah 08:00 gibi AŞTİ de olacam yer ve saat kesinleşirse ona göre zaman kaybetmeden katılabilelim.
Şu çekik gözlüleri ben de çok merak ediyorum İngiliz aşkımdan ayrıldım moralim bozuk 2. parti çekik gözlüler bitmeden yakından bir incelemek istiyorum.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız, belasız, zevkli atışlar.
Alyan anahtarı ile sağa sonuna kadar sıkıyorum lakin vida sürekli dönüyor, sonunda bir yerde bitmiyor. Ne yapmalıyım?
Teşekkürler
Selam arkadaşlar
Ayarın yapılabilmesi için 15. cm lik alyanın gerekli olduğu belirtilmiş, bu alyanın kaç numara olduğunu söyleyebilir misiniz
teşekkürler
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100411/temp/b9wdyg6x.jpg] [Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100411/temp/af6oyi3g.jpg]
Gamo pro magnum ve örnek marka peletler. fotoğraf makınası Olympus Sp-590 UZ makınayı yeni alım ilk makro çekimim
Arkadaşım gerçekten "merak karasevda oldu" derken çok doğru söylemişsin eskiden foruma üye değilken sanırdım ki mod 125 Türkiyenin en iyi havalı silahı hatta benden daha bilgisiz biri sorduğum da öyle ballandıra ballandıra anlatırdım ki mod 125 tüfeğimi (o zamanlar pcp tüfekleri hiç bilmiyorum tabi) şimdi o günlerim aklıma gelince çok gülüyorum. Daha sonra Forum'a üye olup da okudukça pcp tüfeklere hayranlığım ve merakım arttı ve enson olarak AA S410 lar gelince bendeki karasevdamı, hastalıkmı ne olduğunu anlayamadığım sorunlar tavan yaptı, nerdeyse her an o muhteşem ahşap kundaklı efsane elim de atış yapıyorum şimdi en büyük isteğim tekrar peşin fiyatına taksitli satışların başlaması ve bir AA S410 sapibi olabilmek her forum'a girişim de (günde en az 5-6 kere) Mustafa Serdar abi böyle bir müjde vermiştir diye bakınıyorum olmuyor, YATAGUN'un sitesine bakıyorum olmuyor, gittigidiyor'a bakıyorum olmuyar. Hatta geçen gün gittigidiyor da peşin fiyatına 12 taksitli satış yakaladım bu seferde Axes kart yok.;#^+. Ne diyeyim arkadaşım Allah yardımcımız olsun.... Oh be terapi gibi geldi valla bu arada tüm pcp hastalara acil şifalar.
Merhaba Togay tamamlandığında gerçekten süper birşey olacağına hiç şüphem yok. Çünkü sen Mehmet abi gibi bir ustanın dergahın da öğreniyorsun ki bu işi baksana daha ilk yaptığın kundakta bile Mehmet abinin ustalığı ile sendeki yeteneğin birleşimi ile ortaya çok güzel bir kundak çıkmış. Kolay gelsin, tüm Çukurova Team'e selamlar.
Arkadaşlar bende Vursan Stoeger'i araştırıyorum fakat silah hakkında av bayilerinin sitelerinde ürün detayı bölümünün türkçe olanına da rastlayamadım tüfek hakkında türkçe yeterince açıklayıcı bilgi veren site biliyormusunuz acaba
Mehmet abi maşallah sen baya yol almışsın geçen atışa gittiğimiz de togaya da sanayi den kundaklık ceviz aldığınızı söylemiştiniz togay ne aşamada haberin varmı? bu arada arkadaşlara selamlar.
arkadaşlar çok şükür Mersin'e geldim ama sıcağı görünce hemen yaylaya(ayvagediği) kaçtım şu eşin dostun hoşgeldin merasimi bitsin hemen togay la cepten irtibata geçecem o zaman bir buluşma düzenleriz inşallah şimdi den sabırsızlanıyorum. Görüşürüz
inşallah görüşürüz onur sağolsun togay pm den telefon nosunu verdi mersine gelince haberleşiriz
togay senin de dediğin gibi çocukluğumuz oralar da geçti ama şimdi gurbette sadece oraların özlemi ile avunuyoruz valideler ayvagediğin de yaylaya çıkıyor ben de haftaya izin alıp 20 günlüğüne gelecem, eylül ayında incir kuşları avlaması ne güzel olurdu oralarda baba yadigarı 36 lık kırma vardı o zamanlar. Kısmetse görüşürüz
serkan resimlerden 6. sıranın 5. ve 6 .resimlerine bakınca yerinizi tam olarak anlayabildim Ayvagediği köyü ile Değirmendere köyü arasında Çapar köyü sapağındasınız çocukluğumda oralarda sapanla çok kuş avladım, kısmetse haftaya ordayım ama tüfeğim burda kalacak çünkü burdaki karga hiçbiryerde yok
valla çok imrendim hele bir de insan mersinli olupta erzurumdan o resimlere bakmak insanı daha da üzüyor
onur hangi yaylaya gittiniz ben kızılbağ, atlılar tarafına benzettim de