Evet kardeşim.., ilgine teşekkür ederim..
seymi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
son resime kadar 1ci nesil diyordum,namlu ucunu görünce bu kararım da kesin bir şey diyemiyeceğim,namluyu değiştirmiş olabilir,
mersin güvey av ı arayın zaten 6,35 düşünüyorsunuz orda vardı patriot un 6,35 i eğer bitmediyse,
İlginize teşekkür ederim,
Birşey daha sormak istiyorum..
Aşağıdaki resimde silah seri no ya bakacak olursak bu silahın 1007 yani Ekim 2007 tarihinde üretilmiş olduğunu düşünebilirmiyiz???
Silahın kundağı inanılmaz kaliteli, inanın elimden bırakasım gelmedi..Yanında birde Torpedo 155 vardı ikisinide kurup boş atış yaptım ve gördümki Webley daha toleranslı yani ezerek tetik düşürülebiliyor, tepmesi ve çıkan ses 155 e nazaran çok daha iyi geldi...
Lütfen konu hakkında olumlu yada olumsuz fikirlerinizi benimle paylaşınız..
Teşekkür ederim...
[Resim Engellendi: http://i50.tinypic.com/34dosac.jpg]
-
Değerli arkadaşlar merhaba,
Sizlerden ricam ; bilginize ve tecrübenize göre aşağıda resmi bulunan tüfek 1nci nesil Patriot mudur???
İlginize ve yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla
-
Merhaba dostlar,
Typhoon T12 ile yaklaşık aynı fiyat grubundaki AA 410 SL Extra arasındaki farkları açıklarmısınız kendinizce....
Teşekkürler.....
-
Ben bu tüfekten şimdilik çok memnunum, Gamo Expander ile dürbünü sıfırladım ve hep aynı pelet i kullanıyorum, 50 mt gibi mesafede 3 köşe teşkil i çok rahat yapıyorum tabiiki aralarında anormal fark olmadan..
-
Merhaba arkadaşlar,
Hatsan'ın ürettiği Alfamax markası ile ilgili yorumlarınızıve tecrübelerinizi alabilirmiyim...??
-
İlginize teşekkürler..
Tüfeğin markası Alfamax , bazı sitelerde satışta olan Vinchester SB 1000 modelinin birebir aynısı olup Hatsan üretimidir.Sanıyorum ihracata verilen bir model.
Pelet konusunda haklısınız, genelde Gamo expander yada magnum kullanıyorum bazen de ucuz pelet...Ağırlık nedeniyle olsa gerek 50 m civarı atışlarda hedfin alt veya üstünde grup oluşuyor, demekki tek model pelet kullanımında daha stabil isabet kaydedilebilir...
Yiv - set li namludan çıkan mermi, piyade tüfeği olsun, havalı tüfek olsun havada aynı çizgide gitmez diye biliyorum, askerde kanascıydım 10 yıl önce, onun dürbünüyle nişan alırken mesafe tayini yapıp ona göre dürbündeki ters V lerden yükselişi veriyorduk...
-
Merhaba değerli arkadaşlar,
5,5 mm atan bir tüfeğim var, genel olarakda çok memnunum.
Sormak istediğim 25-50-100 m gibi atışlarda doğru nişan nasıl alınır ? Askerde kullandığımız G3 gibi 25 m de hedefin alt ortasına 100 m de daha yukarısına gibi.
Bu konuda vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim....