aydınlatıcı bilginize teşekkür ederim. şimdi içim daha rahat korkusuzca atış yapabileceğim
wilwoline tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
( bu arada askeriyeden jandarmalar ve atış birincileride katıldı )
jandarmalar yivsiz av tüfeği kullanmıyorlar. onun eğitimini almıyorlar ayrıca belirtmen anlamsız !
-
tebrikler iyi çalışma olmuş.
-
hayırlı olsun kardeş. hatsan sinirden başka bir şey değil ben aldım tam 10 günde 2 kez hata verdi şu an tüpü hala bakımda.dün aradılar tüpü gönderiyoruz dediler. ne gerek var aslında dimi ,3 gün sonra tekrar geri gidecek hihi
size pellette tavsiyem fx hayırlı atışlar güle güle kullanırsın inşallah.
-
teşekkürler deneyecegim sonucu yazarım he birde bu ayarı yaptıktan sonra fazla hava basılması sakıncalı olur mu
-
3.5-4 setuskur ayarı nedir nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler...
aslında at44 ün tüpüne 150 bar hava basmak gereksiz. bu tüfekten en iyi performansı 3.5-4 setuskur ayarıyla ve 130 ile 90 barlar arasında 30 civarında güçlü ve stabile yakın atışla alabilirsiniz. deneyin, memnun kalacaksınız. iyi atışlar.
-
Dediğiniz yerden hava kaçırıyorsa sorun dolum ucundaki oringlerde olmalı , sorunu hallederseniz hava basmak o pompayla sorun olmuyor en azından benim için
bütün arkadaslara yardımları için tesekkür derim. sorun hemen hemen herkesin dediği gibi Sorun dolum aparatı (sarı metal) ucundaki oringdeymiş.yenisiyle değiştirdim.Artık hava basarken hiçbir yerden hava kaçırmıyor ve istedigim kadar hava basabiliyorum. canım sıkılmıştı, kendime geldim herkese ilginisinden dolayı teşekkür ederim.kazasısız,belasız atışlar diliyorum...
-
Ben 250 bar testi yaptım bişey olmadı
ya olsaydı
-
şimdi işteyim yarın sabah ilk işim o.cok cok teşekkür ederim
-
hortumu cıkarınca düşmüyor 150 de kjalıyor sadece hava basarken kaçırıyor
-
bu arada tupun yeni model delikli tip mi oyleyse delige elini tutarsan havanın ordan kacıp kacmadıgını anlaya bilirsin
ben tüpün yeni mi eski mi oldugunu bilmiyorum delik dediğiniz ,hortum baglantı deliği hariç bir tane minik delik var minik delikten hava kaçmıyor hortum girişinin arka tarafından kaçırıyor ben çizdiğim resimleri ekliyorum ama site yöneticileri kızarlar mı isterlerse silebilirler teşekkürler [Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/090423/49ufslkv.jpg]
-
Anladıgım kadarıyla orıng sarı metal üzerindeki 2 adet bulunan sarı plastikler.dogruysa eski olma sansı var mı ben daha ilk dolumu yaptım(yapamadım).hortumla sarı metal baglantısından kaçırmıyor .hatta şöyle söliyeyim sarı metalin oradan biraz yan bastıgımda biraz kesiliyor arkadasım izmire gönder demiş, başka çaresi yokmu yani oring eski ise yenisini nereden nasıl bulabilirim? pompa arızalı olma şansı varmıdır?ilk kullanım bayiden aldım kullanılmamış. he bir de kullanan arkadaşlar ne kadar ve nasıl hava basmalıyım?(örnegin birisi bana 5 dakika bas yarim saat dinlen falan diyebilir)insan bir günde 3-4 saat pompa basınca böyle oluyor hep böyleyse olcek iş değil . örnek bir dolum şekli yazarsanız sevinirim arkadaslar ilginize teşkkür ediyorum.şimdiye kadar böylesine hızlı cevap veren site daha görmedim teşekkürler...
-
öncelikle sorunumla ilginize teşekkür ederim. Oring dediginiz plastik halka var onlar mi? yoksa sari metal mi ? Ben hortumun ucuna sarı metal parçayı taktım. onuda tüpdeki yerine taktım sarı parcanın üzerinde 2 tane deligin 2 yanında plastik halka takılı.(sarı metal tüpe sadece öylece mi takılıyor ?
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/090423/sbspvrsw.jpg]
-
Bir hafta önce Hatsan at 44-10 aldım pompasını ayrı bayiden aldım pompanın markasıda hatsan bu gün öğlen geldi aralıklarla 3 saat kadar hava bastım en fazla 150 bara kadar doluyor.bence sorun bende ama nerede şöyle bir durum var 150 bardan sonra pompanın tüfege baglantı yerinden hava kacırıyor neden havayı içeri almıyor.sorun poımpadamı ? tüfekte mi ? bende mi? inanın öldüm öldüm dirildim vallaha o 150 bar ı basana kadar her yerim kas oldu vallah. taş getirin size suyunu sıkayım hehe yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.