bende de aynı sorun var es 66 aldım tahribat gücü havalı tüfeklere nazaran "0". ayrıca hedefi de 12 metre de 20-25 cm sapma yapıyor.ayrıca seri atış yapacağımda da silah bir iki atıştan sonra horoz boş yere atıyor hava çıkmıyor silahtan
arizona_34 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
250 ytl civarı ücretle 100m den şişe kırabileceğim beni yarı yolda bırakmayacak,durmadan arıza yapmayan önerebileceğiniz bir tüfek var mı?
-
arkaşlar rubust marka havalı tüfek kullananlar var mı aranızda tavsiye edermisiniz?mod 40 hakkında teknik bilgi verebilecek olan var mı?
-
arkadaşlar öztay diabolo pelletler görünüşte çok düzgün duruyor.acaba kullanan varmı?
-
iyi günler brust mod 40 hakkında namlu çıkış hızı vb. teknik bilgi verebilecek olan var mı?
-
ben de bu tüfekten kullanıyorum.4x20 dürbünle iyi sonuçlar aldım hedefte.ama gücü düşük geldi.eğer yan etykisi olmazsa yay değişimi falan gücü artırmaya çalışacağım artık.
-
gez göz arpacıkla hiç atış yapmadım.4x20 dürbün kullanıyorum.20 m kapalı alanda atış yaptım.sigaradan biraz daha kalın ağaç çıtalara atış yapıyorum.dürbüne iyi ayar yapıldığında iyi sonuçlar çıkıyor.eski kitaplara atış yapıyorım yaklaşık 1.5 cm falan giriyor kitaplara.acaba mod 125 yayı alsam tüfekte iyi bir güç artışı sağlar mı?tüfeğe yan etkisi olur mu?
-
Hatsan-Webley HTS375 Havalı Tüfeğimi yeni aldım yakın 20 m civarı isabet güzel ama gücü biraz az gibi.eski kitaplarımdan birisine ateş ettim 15 m den yaklaşık 1 cm deldi.silahun namlu çıkış hızı 225 m/sn. acaba tüfeğimin gücünü artırmam mümkün mü?