Yakın mesafe atışlarında fena değildir, gamo ayarında bir pellet, etek kısımları düzgün olsa daha isabetli olabilirdi. Jsb ile kıyaslanamaz bile. Ben hedef atışlarında kullandım at44 ile.
Muhammet Yener tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Helal olsun, çok sevindirici bir haber bu. Her şey para değil demekki..
-
Merhabalar, size regülatörlü bir pcp tavsiye ederim. Ben at44 kullanıyorum memnunum, kral marka havalı hiç kullanmadım.
-
Elinize sağlık, atış yapmak ne kadar zevkliyse bu uğraşlar da o kadar zevklidir. Sizin gibi hobiye katkısı bulunan hobidaşlarımı hayranlıkla izliyorum, iyiki varsınız.
Üreticiler aynı zamanda kullanıcı olsalar, kullanıcıyla iç içe olsalar müthiş işler başarabilirlerdi.. -
Cevabınız için teşekkür ederim, 800 fps de benim at44 atıyor 18 graini. İsabetli atışlar dilerim.
-
Ben de dahil çoğu atıcının 60-70 metrede güzel grupman oldu diyebileceğimiz atışı 150 metrede at44'le yapmışsınız, tebrikler gerçekten. Pellet ve çıkış hızı hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
Elinize sağlık, maşallah güzel işler çıkartıyorsunuz. Bir yerlerde buna benzer bir ya da iki adet yaylı olması lazım bulabilirsem size gönderebilirim.