faef tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Ayrıca dampa kullanmayacaksanız 50 ön merceğe sahip bir dürbünün dağılma olasılığı diğer küçük çaplı dürbünlere göre daha yüksek olacaktır. Dürbün ayaklarının iç kısmına dürbünün oturduğu yere kalın bisiklet iç lastiği koyarak dürbüne giden darbeyi bir nemze olsa azaltabilirsiniz ama dampa gibi bir etki beklemek hata olur.
-
merhaba öncelikle hayırlı olsun.
benim ilk tüfeğim hatsan mod 85x için foruma tüm bilgilerimi aktardım.oradan okuyarak aklınıza takılanları sorarsanız cevaplayabilirim.
pelet olarak fx in 4,52 peletleri gibisi yok ama daha ekonomik istiyosanız gamo pro hunter veya pro magnum diyebilirim.30 metrede 7 cm sağ sol kaçarları var fx için bu yorum yanlış olur.ayrıca küt burunlu peletleri kullanmayın 50 metrede saparlar ve pelet yuvasına zarar verirler.
dürbün ayağı için herzaman dampa derim dürbününüz zarar görmesin diye.dürbün yeterli 50mm riski yok rahat olun.o silahta 6-24x50 dürbün kullanmıştım.
yağ konusunda mustafa abiden öğrendiğim kadarıyla sprey yağlar kullanmayın kimyasalları zararlı olabilir.bu konuda mustafa abi sizi daha ii aydınlatabilir.
saygılar... -
satılık T-12 var
5000 TL / 24 ay = 208 TL neden olmasın
üstelik mustafa abi garantisi olduktan sonra düşünmem bile -
sinan kardeşim mod 95de 3-9x40 ya da 3-9x44 daha iyi olur. sonra ayar tutmamaya başlar hobiden soğursun söylemedi deme...
bu konuya bende katılıyorum.eğerki 56mm dürbün alırsan dürbün ayaklarıda daha yüksek olmalı bunu unutma.bu silaha 3-9x40 gider.hayırlı olsun...
-
bu hobiye yeni başlıyanlar için ideal bence.ilk olarak bu tüfeği aldım.şimdi sayesinde t-12 ye sahibim ekonumik güç doğrultusunda yeni hobi sahiplerinin hevesini kırmak pekte doğru olmaz
-
-
hayırli olsun yeni oyuncağın.
walter dürbün için kullanıcıların tecrübelerini anlattığı bi bölüm açmıştım.tecrübeni paylaşırsan sevinirim.tekrar hayırlı olsun... -
güzel paylaşım teşekkürler...
-
bugün bende gidiyorum gerçekten güzelmiş...
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle...
-
bilgi için teşekkürler.hiç böyle düşünmemiştim saol....
-
ben işey göremiyorum ???
-
önden paralax olayı beni bihayli yoruyor yandan kumanda daha kolay gibime geliyor.ayrıca yakınlaşması 32x ve görsel olduğunu düşünüyorum ama en önemisi paralaks olayı.sizce değermi ?
-
mildot varmış bunu öğrendim.ağırlığı nedir bilen varmı? şu andaki dürbünüm 600 gr 100 gr fazla olması o kadar büyük problem olmasa gerek ?
-
WALTHER 8-32X56 TÜFEK DÜRBÜNÜ hakkında bilgisi olan varmı mildot varmı kullanıcıların önerisi nedir.dürbünümü değiştirmek istiyorum sizce bu dürbünü almalımıyım ?
-
Yanlis toplamissiniz! bende hem glad hem t12 var!
kafam karıştı o zaman toplam kaç oldu...
-
şu durumda
10 adet T-12
5 adet Gladyo
1 adet Revo
toplam 16 fx oldu