zaten şuan elimde scuba tüp mevcut dürbün orta yollu eski tüfğimdenn kalma daha uzun mesafeli atışlar yapmadım o yüzden dürbün ne derecede bilmiyorum ama sabit barda atış olmamasıda kötü bir durum sanırım bar düştükce pellet aynı noktaya gitmeyecektir
monstercoyote tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bilgiler için tşk peki 180 bara felan ayarlansa aynı uzaklığa atmazmı ??
-
Eğer kızmak zerre kadar içimden geçtiyse istediğinizi deyin benim öyle bir niyetim yoktu ve büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiğini sizden duyoyorum ayrıca öyle bir ifade ettimsemde özür dilerim ben burda kimseyle kavga etmeye gelmedim sadece bir sordum cevaplanırsa sevinirim kimsede cevap vermezse kafasına silah dayayıp cevap alacak değilim saygılarımla..
-
benim bu formdakilere saygım sonsuz sadece bilgi almak istedim ben buraya giripte dolandırıcılık yapmıyorum HPI BEY
-
alekum
sadece bilgi almak istedim onun için kendimi tanıtmamın ne anlamı var bilemedim illede cok istiyorsan ist yazıyorum 30 yaşındayım havaşı tüfeklere merak saldım ....
-
s.alekum arkadaşlar bende hercules pcp havalı tüfek var buna regülatör takılıyormu takılırsa nereden taktırabilirim ??