Ben bir de güç ayar düğmesinin pratikliği ve kısa servis süresini kral lehine olarak değerlendirmiştim...konu benim yüzümden başlığın dışına kayacak, tercih sebeplerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
umtys tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ne anladım peki bu işten, neyse, bekleyip gelişmeleri takip etmek en doğrusu sanırım.
-
Nova tercihinizde kararı deneyerek mi yoksa teknik veriler üzerinden mi yapmıştınız?bende bunlar arasında geziniyorum, namluda Hatsan yine öne çıkıyor değil mi?
-
Aklıma gelmişken, arızalı çıkan iki tüfekte revize model miydi?
-
O zaman Yusuf beyden rica edeceğiz tüpünü tam doldurup en az 2 şarjör de promosyon pelletten bizim için atış yaptıktan sonra yollayacak ,aslında güvendiğimiz satıcı için atla deve değil bu.
Ogün bey sizi takip ediyorum, gelecek tüfek eminim bunca olaydan sonra çok özel bir üretim olacak. Tüfeği değerlendirmenizi bekliyorum almak için. -
Jumbo almayı düşündüğüm şu günlerde kötü oldu bu...Ogün bey sizin tüfeklerin imal yılı neydi? ayrıca durumda bir gelişme var mı?
-
Yurtdışında bazı sitelerde çok az bir para karşılığında silahı sizin için bir takım testlere tabi tutup öyle yolluyorlar, demekki nedeni buymuş. Bilginlere durumu bildirdiniz mi?sonuç nedir?
-
Hay Allah, kral bunun altında kalmaz inanıyorum.
-
Tekniğe ilaveten üst gövde ,omuz ve bacak kaslarının kondisyonu da önemli bence,bu yaşta stabilizasyon için egzersize başlattı hobi bana.
-
Sırf omuzlayıp atış yapmak için 180 CC lik at 44 aldım ama dürbünle onda bile zorlanıyorum 7 kilonun üzerindeki ağırlıkta,helal olsun
-
Yani hidrolik malzemesi satılan yerlerde bu uç kolaylıkla bulunuyormu?
İyi satıcılar hep Karaman'da herhalde,ben de bilginler avı kutlarım.
Ogün bey bence fabrika gitti geldi uğraşacağınza sıfırlayın. -
Mesco ile spot on arasında bir benzerlik var sanki, kutu aynı, spot on da disecchi italyan patentli bunun üzerinde de aynısı yazıyor. Anlamadım ... bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa bizde öğrenmiş oluruz.
-
Yukarda verdiğim linkten edindiğim bilgiye göre pellet şekli de tahribatta etkili oluyor.
-
Anlamadığım konu ,match den bende 17 m. de iyi sonuç almama rağmen 50 m de grupmanı jsb 15.89 dome kadar olmadı.O gün wadcutter,düz burunlu ,pelletlerin uzun mesafede yetersiz kalacağını okumuştum, burada.
http://www.pyramydair.com/blog/2006/10/pellet-types/
Bu grupmana
hayret ettim,tebrik ederim, spot on match dediginiz gibi cometi sevdi demek ki. -
Pek güzel olmuş, ama keyif işi tabi.
-
Konu üzerine sn.zetax ustadin onerisini de gozonune alarak elimdeki spot on 16 Gr. dome pelleti maxi de dün tekrar denedim, mesafe lazer ölçümü ile 17.8 metre, 14*14 cm lik aksuav 4 gözlü hedef atışlarında her 3-4 pelletten biri alaksız bir yere gitti,ama yeri geldi 4 tanesi 2 cm icinde toplandı , anlamadım gitti.
-
Birara bende merak edip arastirdim.Konunun faydalı olması açısından,konuyu açan sn.Ramazanb. nin sorusunu yineleyerek, başlıklar halinde benimde ilave sorularım olacak
1) Tüfek dipçik aşağıda olacak şekilde eğer dolapta tüfeği destekleyecek özel tertibat yoksa darbe ile devrilip hasar alabilir,ozel tüfek dolapları pahalı, ne yapılabilir?
2) Dipçik aşağıda olduğunda teorik olarak namlu içeriğinin asagidaki mekanizmaya geçme ihtimali var bu ihmal edilebilir mi?böyle birşey mümkün mü
3)Tüfegin yan vaziyette sağlanmasının ne sakıncası olabilir (neticede o kadar para verip dik durmasını sağlayan özel dolap imal edilmiş-gerci kilit ve yer ekonomisi de sagliyor)
4)Nemli ortamlarda en ( çocuklar için burun,nefes borusuna kaçma gibi tehlikeler arzetmekle birlikte) en iyisi,silika jel,rutubetin yüksek olduğu sahile yakın yerlerde etkili ve m2 hesabı ile kullanılıyor hesaplama benim kullandığım silika jel markette var,g uvenle buradan alabilirsiniz.
5)Bilimsel olmayan onerim ucuz sünger kaplı plastik tüfek kutusu ve içine 15 gram silika jel ile dik yada yan muhafaza.bazali cekyat bunun için uygun bence
6)Bu konuda cidden yıllardır bu işle uğraşan kişilerin önerileri dikkate alınmalı. -
Sn.mehmetcelikk, optima 9*44 geliyor bu tüfekle, bence sıfırlama yapıp önce deneyin, eğer randıman alamazsınız hawke vantage 12*40, 12*50 lerini öneririm, ben 60-70 metrelerde 9*40AO ile iyi sonuç alıyorum(ancak hobide yeniyim,haberiniz olsun)
-
18.13 denemeniz olduysa bilgilendirirmisiniz? Spoton match den puncher maxi ile sizinki kadar olmasada ben de olumlu sonuç aldım.
-
Süre bayağı kısaymış, sevindim bunu öğrendiğime.