Sitede satışta bir tane makul fiyatlı evanix var, bilginiz olsun.
umtys tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Lütfen kraldan aldığınız onarım hizmeti ile ilgili deneyiminizi paylaşabilirmisiniz? Özellikle süre ve maliyeti merak ettim.
-
Benim başımada benzer bir olay gelmişti, eğer pompayı yeni kullanmaya başladıysanız dolum aparatı(tüfeğe giren uç) nın hortumla bağlantısını teflon bant sarıp üzerinden yapın.
-
Benim başımada benzer bir olay gelmişti, eğer pompayı yeni kullanmaya başladıysanız dolum aparatı(tüfeğe giren uç) nın hortumla bağlantısını teflon bant sarıp üzerinden yapın.
-
Sn.ramazanb, jsb nin etrafta sahteleri dolaşıyor, ondan olmasın, genelde çok beğenilir, hele gamoyla kıyası görünce iyice şaşırdım, hadi spotonu yeni yeni tanıyoruz da...
-
Dome 16.5 da benim at44 ve maxi puncher da bir türlü istikrarlı atış yapmıyor , ayrıca pelletlerinin bazılarının etekleri hafif eğik, belki kargoda bu hale gelmiştir, bilemiyorum. Aslında görünümleri aynı JSB gibi. Elinize sağlık benim merak edip teyid beklediğim bir konu idi, bir de 18.5 match deneyeyim.
-
Tüp dolum yerleri için şöyle bir linkimiz var, hayırlı olsun, iyi atışlar.
-
Sn. Cemery, ben modetatörümü, zorakim dışında at44 ve kral maxi puncherim içinde kullanıyorum her ikisiylede ( ve zorakimle) apartman zemin katında atış yapabiliyorum.Bu arada moderatörüm bora, zorakide z1 adaptörle de kullandım sonuç çok iyi ancak dediğiniz gibi uzun bu sebeple dipçik edinmeyi düşünüyorum.
-
-
Bu tüfeklerden birine sahip değilim ama önce şu davranışından dolayı krala,bilgilendirme için de yusuf beye teşekkür ediyorum, ürettiğinin arkasında durmak bu olmalı, şaşırdım ve sevindim.
-
Sekmeyi azaltmak için konik pellet tutucunun içine yaklaşık 1-2 kilo cam macununu önce bir naylona sarıp sıkıca yerleştirdim, ses ve sekmede işe yarıyor, pratik ve basit bir yöntem, naylona sarmanın amacı cam macununun sıvanmasını biraz önlemek, çektiğinizde içindeki pelletlerle beraber çıkıyor (konik bir şekil almış olarak)
-
Ben kargo veya başka bir şey için ödeme yapmadım, garantiden yaptılar işlemleri sağolsunlar. Ancak tüfek tam 15 günde geldi, bilmiyorum bu süre normalmidir.
-
Sn. HHAN, h.buradan sitesini yıllardır kullanırım,inşallah iadede sorun çıkarmazlar, sonucu bildirirmisiniz? Çok önemli bir konuyu paylaşmışsınız, çok teşekkür ederim.
-
Bugün at44 geldi kutunun içinden mavi renkli "çekiç değişti" yazılı bir servis kağıdı çıktı.
-
Vallahi, bende tam bunu diyecektim sn. by_nisay, yusuf bey bir ceviz kundak yollamış,insan dokunmaya kıyamıyor, çizik olacak diye çekiniyorum, heralde şu sargı bezi muhafazalardan alıp saracağız.
-
Ben at44 ve arıza nedeniyle kızıp ardından da kral maxi puncher aldım, at44 15 gündür hatsanda kuluçkada:)) kral maxiden sizin gibi yeni başlayan biri olarak memnunum.Yanlış anlaşılmasın at44'ümü de beğenerek aldım,gelince ikisinide birlikte deneme şansım olacak o yüzden buradan "yeni başlayan" gözüyle okuyanlara yardımcı olması açısından,kendi çapımda bir karşılaştırma yazacağım.
-
İşini severek ve iyi yapan satıcılardan ısmarladığım pelletletin neden banka kasası gibi paketlendiğini de böylece öğrenmiş olduk,paylaştığınız için teşekkürler.
-
Tamamdır, hiç sıkıntısız 5 şarjör attım, tekrar teşekkür ederim.
-
"Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein"
Bu sözü rahmetli o zamandan bana söylemiş :))
Sn. Kafa avcısı bakıpta görmemekmiş problemim, teşekkür ederim, mesai çıkışında şeytanın bacağını kıracağım sanırım. -
Sanırım "yükleme" kelimesini ben yanlış kullandım. Saçmaları şarjöre yerleştiriyorum, ancak şarjörü tüfeğe yerleştirip kurma kolunu ittirdiğimde namluya pelleti sürmüyor bir yere takılıyor