fabrikaya yollayın yaparlar .
davraz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Böyle malının ardında duran satıcıları severim. tebrikler.
-
Mod 99 ve at 44 de gamo pro mağnum da çok iyi sonuçlar aldım. Pro hunter uzun mesafelerde sapma yapıyordu ama daha hızlı.
-
15 metreden dominatörün şişeyi kırmamasi çok tuhaf. tüfekte sorun varmış.
-
Şimdi sig sauger le ziganayı gerçekten kıyaslayacak birisi varmı meraktayım. zigana yerli oldugu için herhangi bir yorum yapmıyorum.
-
Mükemmel seçim olmuş ama fiyatı daha mükemmel olmuş . güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun çok güzel. güle güle kullanın.
-
size linkteki tüfek gelmeyecektir. bi değşik modeli gelecek büyük ihtimalle . linkteki resimde ki mod 99 qattro sas.
-
dürbünde de sorun olabilir. Dürbünleri değiştirip denemek lazım.
-
1 litre tüp kaç atış yapar merak ettim.
-
bir miktar değişecektir. her rakam değiştiğinde az da olsa yeniden sıfırlamak gerekebilir.
-
1- stoeger supressor ün dürbününü değiştirebilirsin. bi sorun olmaz ,tek parça ayak işini görür supressorda dampaya bence gerek yok . ama mod 99 alırsanız bi dampa alırsanız iyi olur, almassanız tek parça ayakla da pek sorun çıkmıyor.
2 -supressor u kullanmadım ama x20 ve mod 99 qattro sas ı kullanmış birisi olarak mod 99 u öneririm. x20 ye göre biraz ağır ama yinede mod99. ama zevkler ve renkler tartışılmaz . bu benim görüşüm sitede bir çok kişide supressoru tavsiye edebilir.
3 -kendi adıma yazıyorum. mod 125 e para harcamazdım. mod 125 ve diğer iki secenek varsa diğerlerinden herhangi birini seçin kullanın. -
arkadaşlar walther dominatör ün güç ayarlamasıvarmı varsa nasıldır. Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
-
stoper alırsanız tek parça ayakla yeterli olacaktır.o kadar para vermeye gerek yok bence. Stoegere tek parça ayak ve stoper yeterli olacaktır.
-
zaten genelde huğlunun pozesi çok tercih edilirken otomatiklerde diger markalar tavsiye edilir. Bu arada sakın düğünde felan özellikle pompalıyla ve diğer ateşlilerle ateş açmayalım. Allah muhafaza .pompalıyı kurarken zaten namlu 8 çiziyor. bide kalabalıkta aman.
-
uç tarafı usta bi bıçakçı tarafından düzeltilip şekil verilebilir. Çeliği nedir bilmiyorum ama su verilmiş bi çelikse en azından uç kısma meneviş yapılabilir. Tam meneviş yapılabilse daha iyi ama sap dayanmaz. kırılması menevişinin iyi yapılmamış olmasındanda olabilir.
-
namlu kilidi arızalı . o şekilde bırakması normal değil. servise yollarsanız yenisini takacaklardır.
-
namlu kilidi arızalı . o şekilde bırakması normal değil.
-
pompalı ve poze ayrı katagoride silahlar. öncelikle hangisini alacağınıza karar vermeniz gerekir. pompalıda mermi kapasitesi fazladır.sekiz mermiye kadar çıkar , her atış sonrası alttan kurarak namluya mermi sürülür. havası vardır. ama yeni başlayana yaramaz . yeni başlayana otomatik tavsiye ederim.
poze ler de dediğn gibi çift tetik olanları tek tetik olanları enjektörlü sellektörlüleri vardır. iki mermi ile sınırlıdır.çift tetikler birazcık mazide kaldılar , genelde tek tetik kullanılıyor. enjektör atış sonrası boş kapsulü dışarı kendisi atıyor. sellektör ise istediğiniz namluyu ateşlemenizi sağlıyor. bunun yanında tek tetik olup enjektör selektör olmayan yada biri olup diperi olmayan pozelerde var. istekler arttıkça fiyat da artıyor. ama silah amaca göre alınmalı. bence kullanım alanları farklı ve önemli. -
neguvon da kullanıyorum ama sebacili de kümes duvarlarına duvar oyuklarına kullanıyorum .veteriner tavsiyesiyle.bu uygulama yanlışsa bilgi verirseniz sevinirim. Yanlış bilgi verip kimseyi tehlikye atmayalım.