bu pelleti not ettim. ayrıca mahsuru yoksa 500 lük kutu fiyatını yazabilirmisiniz.
davraz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kümeste vede evde kullandığım bikaç ilaç var.1gr mı birlitre suyla dikkatlice karıştırıp süpürgeliklere duvarlara muhtelif yerlere sıkıyorsun uzunca bir süre sinek böcek gelmiyor gelen kaçıyor kaçamayan pert. En etkililerinden biri sebacil
-
umarım üstüne hayvanı ızgara yapmamıssındır.
-
tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
beğenmedim almamm
-
boş hava bile parmaga yeterince acı verekcektir.bu durumda tüfegi tekrar kırıp pellet yüklemek gerekir. ben önceki tüfegimde hep öyle yapıyordum. yada daha kaliteli namluya düzgün oturan pellet alıp riske hiç girmemek gerekir.
-
acele etme ikinci el mod 95 bulabilirsen kaçırma.
-
trap atışlarında çift tetik sizi zorlar bence bunu bidaha düşünün.
-
namlu kilidi benimde hoşuma gitti ama ben en çok moderotör takılabilmesini beğendim. Hatta benim mod 99 a uyarlanabilirmi meraktayım.
-
tüfeğiniz hayırlı olsun bence bu tüfegi kullanın güzel bi şey olmuş . bizzat kendim gücünü ve uzak mesafe isabetini merak etmekteyim bu konuda ki yorumu merakla bekliyorum .
-
sanırım dürbünle atış yapıyorsunuz ve dürbün ayarlı değil . dürbünü ayarlamanız gerekir. dürbün markası ve çapı nedir . yandaki ve üsteki vidalardan ayarlamak gerekir.
-
evet tüfek satılmış.artık alan arkadaş dener.
-
fosforlu öje deneyebilirsin tabancamın gez ve arpacığında işe yaramıştı.
-
tüfek sökülerek pistona ve yay a yeşil gres uygulanıyor bu şekilde de dizel etkisi ile daha fazla güç elde ediliyor ama silaha zarar verdiği kesin.
-
çok güzel olmuş güle güle kullanın.
-
mod 99 iyi seçim bence . kendim kullanıyorum oldukça tatmin edici . gücüde yeterli.
-
orjinal çerkes kaması . bende de benzeri var.
-
fx pelletler .başta olmak üzere ağır pelletler işini görür.
-
-
ağaca bağlı ama bence de deler