selamlar forumumuzda hala kendi pelletini yapanlar var mı ?
Bugra01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kalıp fiyatı nedir ustam.nasıl temin edebiliriz. birde kurşun lazım onu nerden temin edicez.
abi bu soruları bende merak ediyorum. Zor mu zahmetli mi ? tanıdık olması şart mı ? yada sen hazır yapıp satıyor musun
-
-
Türkiye de havalı tüfekle av yapmak yasak bilginiz olsun.
-
buradan 2 kez farklı ürünler sattım bir kez de ürün aldım, karşılaştıklarım hep dürüst insanlardı çok şükür. Bende dürüst olabilmek adına elimden gelen her şeyi yaptım. 3-5 kuruş kar etmek için hak yemekte, insanları kandırmakta beyis görmeyen herkes inşallah tez zamanda aramızdan ayrılır
-
co2 bana da eziyet olduğundan almıyorum artık
-
ben hedefi çatapat yapıyorum vurunca patlıyor
-
özenerek bakıyorum içimin yağları eriyor bolt kolu var yivi seti var ateşli tüfek, sonra harçlara bakıp aşağıdaki şarkıyı dinliyorum;
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
aynı yerden aynı kutuyu bende aldım çok sağlam değil ama iş görür fiyatıda müthiş uygun
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
öncelikle kardeşimizin eline sağlık, herkes söylemiş zaten ama türünün ilk örneği değil bu. çok daha etkili ve büyük kalibrelileri yapılıyor protorip aşamasında bekliyor, sorun bu tipte silah yapmak değil verimli kullanmak. batarya ve pil teknolojileri geliştikçe bu tür silahları daha çok görmeye başlarız
-
Bende videodaki kutuyu yaptım arkasında tırtıklı kalın çelik bi plaka var. binlerce atıştan en fazla 40 cm önüne pellet sıçradı. Zoraki 3 pompa ile kullanıyorum rahatlıkla, çok tatlı tok bi çınlaması var
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin. Bu genç yaşta ailesi için çok zor
-
Sittemiz 1024x768 ve 1920x1080 olarak tasarlandı lütfen ekran boyutunu bu ölçülerden kullanız sitemiz %95 mobil giriyor ve sitemiz %79 60 ve yaş üstü olarak düşürseniz gayet yeterli oldu tabi herkes mutlu etmek kolay değil.
aslında eskisinden daha çok beğendim ben kızmaya gerek yoktu
-
elinize kolunuza emeğinize ve bunu paylaşıp bilgimize bilgi katan ince düşüncenize sağlık. öncesi ve sonrası olarak bide grupman paylaşsanız ? ne çok mutlu olurum aradaki farkı bide öyle görmüş olurduk.şu torna tesviye işlerinden anlamayı en azından anlayan birini tanımayı isterdim ne yazık çevremde öyle biri yok
-
elinize sağlık
-
Gökmen Döneri youtube dan takip ediyorum izlemiştim bu videoyu konu amacından sapmış oluyor biraz ama kurşunu eritip düzgün kalıba dökersen yiv-set e tam oturacak bi çekirdek elde etmiş olursun, daha önce yivsetten geçmiş bi çekirdek mutlaka deformasyona uğramış olur.
-
Günaydın Bugra01, işim gereği yurtdışı seyahatlerim fazla. ABD'den almıştım.
benim için beklemeye devam edecek o zaman teşekkürler
En kolay çözüm kurşun atışı yapılan şehrin kum tepesine sıkılan poligonları vardır.Birazcık küre ve eleyle uğraşmanızla elde edebilirsiniz.
bozulmamış durumda bulmak çok zordur onları bence en iyi ihtimalle yiv-set izi olur verimli olmaz. siz hiç denediniz mi ?
-
istanbulda pek çok av bayine gittim ancak Aksu avdaki samimiyet ve ilgiyi göremedim. böyle esnaflarımızın kıymetini bilmek lazım tavsiye ediyorum
-
bu ürünü nereden temin ettninz? 9mm mermi çekirdeği dökmek istiyordum bir zamanlar ancak bir türlü bulamamıştım