Bugra01 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

dürbün kamera aparatı için yardımcı olabilirim.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

hocam bunu nasıl yaptınız 3d ile mi ? ürün fiyat uyumluluk bilgisi yazmanız mümkün mü _?

öncelikle geçmiş olsun, sorunlu insanlar ülkede elini kolunu sallayarak dolaşırken proje üreten, hobi sahibi olan insanların böyle başının ağrıması beni çok üzüyor.

proje mükemmel görünüyor, umarım kısa sürede muaffak olursunuz. namluyu kırarak taşıyın ama :))

aynı yaradan bende bahsetmiş olacam ama, ateşli silahıma yıllık 200 adet mermi veriliyor ki bu rakam çok çok az. yivli av tüfeği almaya zaten cesaret edemiyorum yıllık vergisi algısı taşıması mermisi derken astarı yüzünden pahalı. dedim bu mermiyi kendim dökeyim bi heves araştırdım, o parçayı temin etmek yasak, bu parça ülkede yok derken o heves de hayal oldu. ülkemiz yıllardır dışardaki düşmandan fazla birde içerdeki düşmanlarla savaştığından bu önlemlere kızsak da bazısı da gerekli. yine herkes haklı canı yanan biz.

4.5 mm konusu hariç kalanlara katılıyorum. Tüfek seçimi kişiden kişiye göre çok değişken bir durum çünkü herkesin kullanacağı tüfekten beklentisi farklı. bullpup kundak bana çirkin görünürken bazı insanlar estetik buluyor bazıları yer sorunu sebebiyle tercih ediyor vs. insanın sadece atıcılık hobisi için değil bence yeni başlangıç yapacağı her konu için önce ne istediğine karar vermesi daha sonra araştırma yapması gerek.

elinize kolunuza sağlık forum camiasına hayırlı uğurlu olsun. bildirimler biraz daha incelip (inceltilmeden 10 tane olursa çok yer kaplar diye) 10 a çıksa çok iyi olurdu, herşey çok büyük geldi bi anda gözüme sanırım mobil için tasarlanmış.

Bu videoyu bende izledim. sanırım 10 atıştan birisi metal plakaya 2 si geyiğin muhtelif yerlerine isabet etmişti. Kalanlar ise isabet etmemişti. (yanlış hatırlıyor olabilirim) Komser nickli arkadaşın genel üslubu da böyle ne yazık ki, kendisinin üstün ateşli silah tecrübesi, havalı silahlardan beklentisini gölgelese de ben anlatmaya çalışayım;

- Burada anlatılmak istenen havalı bir tüfeğin 40 gr civarında bir mühimmatı 500 metre kadar ileri atabildiğidir, 45 derece açıda verilmemiştir. kimsenin 500 metreden attığını vuruyor bu silah dediği de yok zaten. Tamamen reklam ve eğlence amaçlı bir video olduğunu düşünüyorum. ben keyifle izledim şaşırdım kendi adıma hoşuma gitti BU kadar. konu bu atışın Akıl karı olup olmaması ile ilgili açılmamış zaten. saygılarımla.

Emeğinize değmiş, kullanışlı görünüyor. Orta okul ve liselerdeki iş teknik derslerinde (şimdi ismi değişmiş olabilir) günlük hayatta herkesin işine yaramayacak tahta yakma, vitray boyama gibi şeyler yerine keşke dikiş makinesi kullanmayı öğretselermiş.

aynen daha işe yarar olurdu teşekkürler ayrıca :)

bende 7 cm kısaltma işlemini geçenlerde hallettim.
    çanta için çok kararsızım.

ince bir şeyler alıp takviye etmekte, zorakiye yakışır özel el yapımı deri bir şeyler tasarlamakta var aklımda.

dikş makinesi varsa çok zor olmaz ama elle yapınca benmki biraz uzadı bilginiz olsun :)

Çok güzel elinize sağlık, bende dipcik kısaltma işleminden sonra, eski deri montumdan içi astarlı süngerli taşıma çantası anneme yaptırmıştım.

teşekkürler zaten sizn çalışmadan da ilham aldım :)

Sevgili tüfancam zorakiye resimde gördüğünüz gibi kundak kısaltma işlemi yaptıktan sonra sıra geldi, muhafaza etmek için uygun çanta arayışına. İnternetten bakınırken evde kumaş, sünger, fermuar ve boş vaktim olduğunu fark edince işe koyuldum g;$i dikiş kısmını elimle yaptım bu yüzden çirkin oldu ancak her yanı koruyucu köpükle dolu bu yüzden sağlam ve güvenilir ve el emeği olması sebebiyle paylaşmak istedim. :thumbup::thumbup:

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Kundağı bu kadar kestim