ellerinize sağlık
Bugra01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın şimdilerde en çok düşündüğüm tüfek. zaman içinde kıymetli görüşlerinizi paylaşırsınız umarım
-
TurkBull yılbaşı civarı çıkacak ama bu ondan daha once piyasaya sunulacak yani ben öyle biliyorum
ortak sen bu işte baya baya ileriymişsin isim vermek falan
-
fiyatı nispeten uygun tutmak için bazı kutu içeriğini iptal etmek güzel de gez ve arpacık vermemek nedir ya
-
Geco daha kaliteli gamo matchtan
Alip kullanmis biri olarak soyluyorum yine.
Envanterimdede 1 kutu bekliyor yinenaçizane görüşüm de o yöndeydi teşekkürler
-
Kendi tufegimde yaptigim grupmanda daha iyi sonuc verdi.
Ayrica gamo 2 kat daha pahali krmden fakat gamo peletlerin kalip izleri cok kotu. Krm de kalip izi bile yok.şöyle diyim ben ilk defa KRM marka peleti sizden az önce duydum (pelet konusunda almam gereken çok yol var) fiyatına bakarak ince memedin şu plastik kutularında satılanlarla aynı kefeye koydum ancak dediğinize göre gamo ve türevi peletler almak bu varken manasız ve son soru olarak geco superpoint hakkında ne düşünüyorsunuz gamo much diablo ile kıyaslarsanız?
-
Jsb nasil sikisiyor anlamadim fakat
Krm kullanmanizda bir sakinca yok.
Gonul rahatligiyla atabilirsiniz
Gamo pelletten on kat iyidir.Krm nin Gamo dan daha iyi olduğuna emin misiniz ? (iyi bilmediğim için soruyorum)
-
kralın en harika olduğu konu tasarım bence
-
Aksu avdan bir gün önce 1 adet Red Dot sipariş ettim, bugün Yusuf KARAMAN bey beni aradı ve ürünü kontrol ettiklerini ve çalışmadığını ayrıca ellerinde sadece 1 adet kalmış olduğunu söyledi ve ürün seçiminde bana yardımcı oldu ve hatta fiyatta indirim yaptı.
Ürün her ne kadar elime geçmediyse de ben sıcağı sıcağına hemen yazıp alışveriş yapacak arkadaşlara fikir vermek istedim, böyle kaliteli firmalar artık çok zor bulunuyor, bozuk ürün elime geçse ve değişim yapılsa bile bunun için kaybedilecek zaman, tamirat vsvs gibi işlerden beni kurtardı ve zamandan ve paradan tasarruf etmemi sağladığı için kendilerine bir de buradan teşekkür ediyorum
-
tebrikler güzel grupman
-
50 metreye atmayı düşünüyorum.
o zaman ultra en akıllıca seçenek olur moderatör ile uzun namluyu kapatabilirsniz
-
hayırlı olsun.her derde deva tabanca,tüfek,isabet,yakın uzak...
Sağolasın abi tıpkı dediğin gibi valla her ihtiyaca cevap verebilecek potansiyeli var
-
En sonunda bende bi zoraki edindim gerçekten bu kadar fan ın hakkını veren bi silah olmuş zorakiyi daha fazla modelle bekliyoruz bu arda gruba alım varsa buralardayım zoraki fan ı oldum bile
-
konu güncel arkadaşlar. fikirlerinizi bekliyorum.
öncelikle şu sorunun cevabını vermek lazım bu tabanca ile kaç metrede ki hedeflere atış yapacaksınız ? sonuçta bunun bir tabanca olduğunu unutmamak lazım eğer atış mesafeniz 30-40 metreyi geçmeyecekse ultra almanın pek bir anlamı yok
-
zaten kararım da o yönde
-
Güç istiyor lakin abartilicak bir şey değil , 500cc tüpe 270 bar basmak yoruyor lakin sonuçta yapilabiliyor ! 280 CC tüpe 210 bar basmak da yoruyor ! Aslında zevk almak istiyorsanız en iyisi tüp !
anladım çok teşekkürler bilgi için benim tecrübem yok o yüzden çok arada kaldım
-
biraz değiştirip hatasız yapacağım bakalım konu maliyet konusu yoksa bu kadar sene bu alemde takıldık neler geçti insanların başından en yakın arkadaşım a dahi vermedim veremedim istediğim gibi olursa hem ucuz hem basit sayende tekrar denemelere başlıyrum bu saatte
başla abi hepimiz faydalanalım
-
-
@ofis çok teşekkür ederim abi bu bilgi için
-
Wrangler Üstadımızın light için yaptığı moderatörü kullanabilirsiniz.
light için adaptör gerekiyor alırken zoraki light uyumlu olduğuna dikkat etmeli.piyasada bulunabildiğini bilmiyordum bu silahla evde atış yapmayı düşündüğüm için komşuların aklını almamak adına moderatör harika bir seçenek olabilir