burukko tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ki ben yerinizde olsam böyle kulanırım. daha şekil gözüküyor.
-
henüz tüfeğim yok ama alınca yapmayı planladığım düzeneği tarif etmek isterim. özendim de size bence pelletin ilk karşılacacağı yüzey stretch film (kasapta ve mutfakta kulanılan şey hani...), sonra cam macunu sonra sunta, sonra sac. en son her tarafını strech film ile kaplayalım. ve bir kutunun tabanına yerleştirelim. nasıl fikir?
-
dostum olay şu : stoeger combo modeller sitede değişik cafcaflı bir alimasyon kulanılarak tanıtılıyor firmalarda da bu siteden scrreen shot alarak sitelerine ekliyor. ki zaten orjinal sitesi de yanlış animasyon kullanıyor. keşke google da combo olanını görsellerde aratsaydın doğru ürünü görüp . almaktan vazgeçerdin. bence aldığın yerle irtibata geç elindeki ni yolla ve hem bürbünlü hem arcıklı olanını iste. adam haklı olarak karşı çıkacak(çünkü başka bir tüfeğin paketini bozmak zorunda kalacaktır) o da senini ikma yeteneğine kalmış. bu konuda ilkerxxx adlı üyeden yardım alabi,lirsin. o öyle yapmıştı ama ankarada.....
-
selam ilkerxxx bir abimiz "gamo ts-10 bu silahın ilacı" demişti yorum larını bekliyoruz artık. sana bir şey soracağım: x20 ile evde bir kere atış yapıp sesin çok çıkıp çıkmadığını söyleyebilir misin? mesela alt kattan felan duyulur mu diye merak ediyorum. galiba memlekete gidecektiniz iyi yolculuklar. kalın sağlıcakla
-
-
mikron düzeyde barut namluya sıvanacaktır bence. bir de silahın içinde yandığını düşünürsek gül gibi tüfekleriniz zamanla....
-
üzerime düşmez ama ciddi zarar vermek derken??? yani sonuçta amaç bir şişe, hedef kağıdı vb cansız nesneler olmalı. keyifli atışlar
-
büyüklerimiz dururken bize düşmez ama tahribat tüfeğin gücüyle ilişkili olduğu kadar kalibre seçimiyle de alakalı olmalı. atışın tepe noktasına ulaştıktan sonra düşüşe geçeceğini düşünürsek pellet ne kadar ağır olursa (eşit mesafede) hedefte oluşçak bileşke kuvvet o kadar büyük olcaktır bence. saygılar.
-
selam abiler ve arkadaşlar, stoegeri olanlar şöyle bişeyler vurup eklese siteye keşke ne güzel olur
-
teşekkürler Dce0se inş para bulunca aranıza katılcaz sayenizde. ramazana teravih'den sonra mendil açmayı düşünüyorum artık .
-
hemmm tamamdır çok teşekkürler saygı ve sevgi bizden...
-
sayın cmblc bahsettiğiniz yiba çarşısı nerde acep en azından yaklaşık bişi tarif ederseniz... teşekkürler
-
iyice kanım kaynadı bu tüfeğe abiler, bu tüfeğe herhangi bir modearatör /susturucuu takabilirmiyiz. bide dürbün olayına yabancı olduğum için soruyorum: dürbünden baktığımızda nasıl gözüküyor. tam anlatamadım galiba... yani sanırım combo modelle gelen dürbünde hiçbir işaret yok + felan???
-
ilginizden dolayı teşekkürler, sanırım sizde x20 var.(imzada yok ama...) diyelimki başına bi iş geldi, türkiyede biyere yollayıp yaptırabiliyor muyuz? okuduğum yazılarda herkes hatsanla ücretsiz çalışmış. vursan nasıl bir politika izliyor acaba bu bağlamda? bide son bikaç şey var: bu tüfeğe susturucu takabilir miyiz? heralde surturucu/moderatörler standart olmuyor? silahın isabetliliği ile ilgili de biraz örnek verir misiniz.?
-
sayın arkadaşlar size birkaç sorum var. daha öce havalı tüfekleri iyice araştırıp hatsan mod 95 de karar kılmıştım, her ne kadar dürbün lensini çatlatabileceği , vidalarının sürekli gevşeyeceği, yada şansıma dandik bir kaliteyle karılaşabileceğimi bildiğim halde. fakat bir hafta önce airsoft diye bişeyin varlığın öğrendim. tam istediğim gibi bolt action kurma kolları vardı :D. üstelik görünüm olarak süper.300 tl gibi bir fiyata alabiliyoruz. bakınız http://www.crw-airsoft.com/l96a1-sniper-r…mb01c-268-p.asp .sonra bi güzel bu oyuncak gümrükte takılıyor ve elinizde patlayabiliyor. yine de airsofttan vazgeçmiş değilim eğer parayı denleştirdiğim aralar türkiyeden bir arkadaş 2. el satarsa anında atlıcam üstüne :). şimdiiii.... ha bi de fiyat aralığımı biraz abartayım dedim hatsanın at44 üne merak saltım kurma kolu cezbetmişti tam ama bi baktım dürbündü, bipoddu, gaz dolup pompasıydı , tüfekti bu fiyat ta uçup gidiyor. yeniden havalı tüfekleri kurcalarken yeni bir silah dikkatimi çekti: vursan-stroeger x20. siz büyüklerim hatsan mod 95 mi tavsiye edersiniz yoksa stroegerx20 mi? kriterlerimiz mağlum: dayanıklılık, kalite, isabetliik ve de hiç geri planana atılmıcak bişi olan teknik servis. bi de şu var , ben daha çok evde takılacağım için boncuk atan bu airsoftlar daha güvenli olabilir blki ama airgun kadar da isbetli olamayabilir. daha önce hiçbirini kullanmadım :(( kafanızı şişirdiğim için memnuniyetini hissedebiliyorum . yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler...