görüntüye aldanma 135bin km 14 yılda bana az gibi geldi senede 9-10bin km aracın ilk sahibi ise belki doğru olabilir km ellenmiş olabilir birde fiatın uno,tipo,tempra araçları markanın yüzkarası araçlarıydı bu araçta onlardan sonra çıkan modellerden biri bence seçimin yanlış honda, toyota,renault,vw markalı bir araç bakarsan daha mantıklı olur
ozer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
'yol yakınken vazgeç' şimdi niye böyle diyorum 4 sene opel markalı araç kullandım birdaha opel markalı bisiklet bile almam direksiyon kutusu bozuldu rot,aks,amortisör gibi ön takım parçaları bir yılını bulmadan bozuldu volan dişlisi ikinci yılında bozuldu en son yılında beyin arızası oluştu karar senin
-
h&n baracuda bulabileceğin en tahribatı yüksek pellettir maalesef 6.35'te fazla seçenek yok
-
opel markalı bir araç alırsan hayatının hatasını yaparsın polo alma dedik ama opel de alınacak en kötü markalardan biridir ben dört sene kullandım sıfır km den 120bin km ye kadar yaşamadığım problem kalmadı ve parçaları vw kadar pahalıydı ne alalım dersen sırasıyla toyota,honda,renault,peugeot,hyundai,fiat sıralama en sorunsuz ve ikinci eli en güçlü olan markalar
-
dostum dizel bir araç tercih edersen iyi olur bende 2001 model polo kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim 1.4 motor az yakmıyor ortalama 8-10lt. araç kaliteli ama sorun çıkarıyor. parçaları pahalı. bagaj yok gibi. polonun dizelini alma derim 3 silindirli ömrü kısa yani sorunlu makina olduğu söyleniyor 2009-2011 model dizel düşük km de araç bakarsan uzun yıllar keyifle kullanırsın
-
paylaşım için teşekkürler
-
belki daha uygun fiyatlıysa ondan öyle demiş olabilirler seç beğen al bedava desek kimse diana mod 54 dururken hatsanı tercih etmez herhalde
doğru
-
benim merak ettiğim konu at44 long model'e susturucu takılıp takılmadığı
-
Sırf merakımdan soruyorum. Size göre Mod 125'i Diana 54'ten yada HW97K'dan daha üstünkılan özellikleri nedir?
fiyatı,servis anlayışı ve türk malı olması (bu arada karga kuşların kralıdır)
-
daha önce golf polo araçlarım oldu gayet memnun kalmıştım o rakamlara alınacak en iyi araç vw teşekkürler
-
hayırlı olsun bende aynı donanımda golf almayı düşünüyorum(beyaz) acaba ne kadara aldınız
-
mod 125 listede olsaydı ona oy verirdim
-
hayırlı olsun benim merak ettiğim konu at44 long model'e susturucu takılıp takılmadığı
-
en iyisini yapmışsınız hayırlı olsun
-
sizin ağırlığınızda birini en az 3000watt bir makina taşır fiyaları ortalama 5000tl civarı ama genede tavsiye etmem çünkü alıcağınız motor çin malı olacak