Teşekkür ederim.
SalihSerkan516 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba arkadaşlar.Bugün aldığım hatsan striker edgeyi inceliycem. Öncelikle tüfekle hiç atış yapmamama rağmen gerek kundağı gerek ağırlığı çok hoşuma gitti.Silahı benim gibi yeni başlayacaklar için tavsiye ederim.Ben silahı 235 TLye bozkurtavdan aldım. Bozkurtavda elime 1 gün içinde ulaştırdı sağolsun.Kutu içinde silahımız,1 paket pellet , kılıf , comet 3x9-32 dürbün ve ayağı , gözlük , 100lü hedef kağıdı geliyor. Fiyatına göre ucuz bir set. Diğer sitelerde 4x20 olanlar bile 180-200 civarında bu fiyatına göre çok uygun. Pellete gelecek olursak ucuz bir pellet ama içinde hiç bozuk görmedim. Dürbünede biraz baktım gayet net ve güzel bu fiyata biçilmez kaftan hedef kağıdınıda sıfırlamada kullanabilirsiniz. Alacak arkadaşlara önerimdir.ileriki zamanlarda grupman da atarım
-
kargo için ücret ödediniz mi ?
-
Yaylı tüfeklerde de bu kadar ilgililer mi ?
-
Hepinize teşekkürler. Forumdan Zetax abinin yorumu İle tüfeği almaktan vazgeçtim . Striker edge almaya karar verdim.
-
Peki kanalınızda yaylıda vardı galiba tepmesi çokmu ? Ve üstünde gelen dürbünüde tek parça ayakla takıcam. Bir yanımda bırak kralı al bir tane striker edge diyor .Fakat başlamışken iyi bir silahla başlamak istiyorum. çok kararsız kaldım . Sizide meşgul ediyorum kusura bakmayın
-
peki yay değişimi nasıl olacak ?
-
Peki hatsan servisi gibi kargo fiyatını biz mi ödüyoruz ?
-
Bozkurt ava sordum yaylı sistemmiş sizce alıyımmı ? Yay eskirse kral arms değişim yaparmı ? Kral arma garantisi nasıldır ?
-
Peki tek parça ayak ile şu lastik yöntemini yapsam olmazmı
-
özellikle metal gez olması ve kundağı beni cezbetti. Bir iki de sorum var bu tüfek daha ucuz pelletler ile nasıl bir sonuç verir. Dürbün ayağını 22mm mi alayım ve stoperi varmı ?
-
Teşekkürler bozkurt avda nitro piston yazıyor ama ben yine sorayım
-
Arkadaşlar lütfen yardım
-
Benim asıl danışmak istediğim kral marka almalımıyım bu arada dürbünüde daha iyi birde şu videosu var
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
merhaba arkadaşlar ocak ayı içinde bir havalı tüfek alacağım. Şimdilik aklımda 2 tane var ama önerilerinize açığım.Fiyat maksimum 400 TL .Benim düşündüğüm ve kafama takmış olduğum bu tüfek http://www.bozkurtav.com/kral-air-n-07-…i-tufek-pmu6382 bununla beraber tek parça ayak alacağım. Birde bu http://www.bozkurtav.com/hatsan-mod-85-…i-tufek-pmu2160 sizce hangisini alayım ?