Gün geçtikçe Ankara Team daha da kalabalıklaşıyor dahada keyifli olmaya başlıyor buluşmalar
örneklerden birisi bu gün yaşandı. Tam anlamıyla kusursuzdu. Katılan herkese teşekkür ederim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Gün geçtikçe Ankara Team daha da kalabalıklaşıyor dahada keyifli olmaya başlıyor buluşmalar
örneklerden birisi bu gün yaşandı. Tam anlamıyla kusursuzdu. Katılan herkese teşekkür ederim.
Bende gelirim bu ara sınavım filan yok yarın sabah görüşmek üzere
Bu hafta da sınırları zorlayacakmıyız
geçen haftaki pastane açıkmıdır? Ancak ücretini ödemek karşılığı ile 2 tane poğaça sipariş edebilirim
av tüfeği varsa,
hangi fişek kullanılıyorsa söyleyin bende kendime alabilirsem bi 10-15 tane fişek alayım. çok seviyorum ateşliyi :=)
taşları vura vura kafamı kanattınız. bu hafta bende acısını çıkartmammı, inş. işim çıkmaz gelirim.
gelirsem erken gelen yaşadı haberiniz olsun
Erdem abiyi aradı gözlerim inşallah daha sonraki buluşmalarda görüşmek üzere.
Bu arada misafirim var demişsin, bir hikaye geldi aklıma.
Ben çocukken mahallemizde amca vardı (rahmetli). Adam sürekli kahvehaneye giderdi akşama kadar ordan hiç çıkmazdı.. Sürekli karısı gelirdi kahvehaneye adamı çağırmaya. Eve misafir geldi gel. Eve misafir geldi gelll.. Adam oyunu bırakıp kalkamazdı. Banane yauw geldiyse geldi kardeşim şurda 2 dk oyun oynatmıyorsunuz. Misafir geldiyse koy önüne 1 bardak çay bi tabak büsküvi yesin içsin defolup gitsin derdi
Erdem abi pek buluşmaları kaçırmazdı. Ama misafir önemli yerdendi demekki
Birileri Poğaça filan getiririm demiş...
Hopppaa orda duracann abiiiiii :)))))))) Sınırları Zorlarıımm..!!!!!
Sabah görüşmek üzere
Not: Bizlere iyilikleri esirgemeyen saygıdeğer Osman abimden bagaja 1 tüfek fazla koymasını rica edebilirmiyim. İnfaz edilecek çok şişe varda...
Başınız sağolsun Murat Abi, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara uzun ömürler
hhahhaha süpersin Osman abi
Beni At filan taşımaz
Görmeden yorum yapmayalım lütfen.. Önce tanışalım görüşelim sonra At'a bindirme işini konuşalım :):):):):):):):):)
Sana anlatsınlar niye At taşımayacağını euhuheuheuhueuh ( I'm 106.4 Kg. )
Mustafa abi sen bitirmişin turnaları çoook haber bekledik ama ses yok
bu arada balık işi yokkk ama başka bi gezi için buhafta sonu Nevşehir'e gideceğim yine
Pardon ama hani uyuyamayan bazı abilerin sözü vardı zodiacla gidecektik....
İsmi lazım değil baş harfi MUSTAFA
Balık balık balık balık balık :):):):)
merhaba, sanırım o civarda oturan birileri yok
dolmuş buluşma yerinin yakınından geçmiyor. yani sabah o saatte arabasız gelmeniz neredeyse imkansız gibi...
Ben gelirsem 1050158583582751 şişe ile gelirim inşallah yarına işim çıkmaz.
osman abi o zaman acemiydik ilk kez fx almıştım elime o hataya düşermiyim artık...
Osman amca sen bagaja att44'ü de koyarmısın rica etsem
benim büyük ihtimal gelirim bi sıkıntı çıkmazsa....
Bende bu sebepten düğün dedim işte, düğün öğlen 1 de idi,
şu an bile uyku akıyor gözümden, birde sabahın 6 sında atışa gelseydim mahvolurdum bu gün.
ben gelemiyeceğim galiba düğüne gideceğiz
bende bende bende bendeeee..
bir akrabanın düğününe gitmezsem bende gelirim.
kim hortlattı ya bu topici bende baktım yazıma diyorum allah allah ben böyle bi yazı yazmadım, kim yazdı????
tarihe baktımki, askerdeyken geçen sene yazmışım...