Onun için fidan tutturuyorum, yakında yeni rakı'lısınıda yaparız
fender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O Bira ağacımız, her yıl kasa kasa bira yapıyor, aslında şişeler dolu olarak büyüyorlar, içini içiyor (meyvelerini yiyoruz) sonra kalanları da İnfaz ediyoruz.
-
Biz buluştuk, gelen geldi gelemeyen kaldı
3 kişiydik ama inanılmaz zevkliydi, 1nci çamlığı özlemişim...
-
Gel tabi gel
-
Bende sabah 6:30-7:00 arası tepedeyim.
-
Bu hafta sonu artık yüksek katılım bekliyorum, kötü gidişhata son verelim,
KİMLER GELİYOR? -
Bir balık macerası yüzünden katılamadım
kaçan balık büyük olurmuş, 2 kg lik iri bir turna ile 2-3 dakika süren savaşımızdan ne yazıkki o galip çıktı, bunu nasıl becerdi anlayamadım...
bu gün su üzerinde mesafe ölçmek için bir hayli deneme yaptım, yaklaşık 50 pellet. (hw97k) ile. sonuç beni bir hayli şaşırttı bilmem inanırmısınız pelleti attıktan 5-6 saniye sonra yaklaşık 400-420 metre uzaklıkta merminin suya düşüş şiddeti harikaydı, Pellet sudan yaklaşık 20-25 metre mesafe yükseklikte suya paralel olarak atıldı (tabi avantaj olarak hiçbir rüzgarıın olmaması suyun pürüzüz olması pelleti net bir şekilde görmemi sağladı) bir hw97k 400+ metre bir mesafeye rahatlıkla gidiyorsa, Acaba PCP'ler için ne sonuçlar doğar bu gün hep bunu düşündüm
söylediğim mesafede kesinlikle bir abartı yoktur. özellikle eve geldiğimde google earth ile kontrol ettim. atış yaptığım nokta ile tahmini pelletin suya düştüğü noktayı ölçtüm, buyrun bu da fotosu.[Resim Engellendi: http://img43.imageshack.us/img43/6692/adszxbp.jpg]
-
-
-
hw100 ile 1 şarjör atış karşılığı, İTİNA İLE UYANDIRILIR :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
(İtina Ticaret Uyandırma Servisi; Akşamdan msj atıyorsunuz, şu tarihte şu saatte beni uyandır diye, Hangi tarz müzik ile uyanmak istiyorsanız telefonunuzu açınca o müzik çalıyor, ben sizi uyandırıyorum, *Bu servis Gladiatörlerin şarjörleri ufak olduğu için başka şekilde ücretlendirilecektir. )
Saygılar...
Bu arada, This night, i'm going to ISPARTA and tomorrow my brithday :=) 26.May.1984
-
-
Süper bir gün daha geçirdik, (benimde kollar yanmış)
Sihir işi bende değil kamuran abi sende kötü aştışçının karşısına geçmeyiz (tabi arkadaşlar bu foto tamamen profesyonel kişiler tarafından çekilmiş olup, gerçek yaşamda denemeniz canınıza maâl olabilir :))))... böylemiydi yaa.... böyle bi uyarı vardı hep Jackassda tabi bizde o şişeyi kafanın üzerine koyup kırmadık)
-
-
Şimdi yarın kimler geliyor, yağmurda olsa gelirim diyen olursa, bende erken saatte gideyim, kamuran abi gidecek galiba sabah.
ama yer çamur olacağından yukarıya çıkamayız [ Bizim 4 çeker arabamız yok Sayın Kyucel :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ] paintsignde buluşalım tam saati kararlaştıralım erkenden gidip yalnız kalmayalım. -
-
-
sabah 9 da gelmeye başlarlar öğlen duruma göre 2-3 e kadar sürer
-
Yarın arabam yok
bende gelmek istiyorum ancak; geçerken öveçlerden beni alabilecek ve dönüştede geri bırakabilecek varsa gelmeyi istiyorum (çok mu masraflı oldum) -
bu hafta konu başlığı açılmadığından, erdem abi filan şehir dışında diye bildiğimden, bende gelmedim
-
Ankara Team yılın 365 günü buluşma yapar Her hafta sonu,
katılmak için forumu takip etmeniz yeterlidir.