Bu gün saat 10:00 gibi paintsign e gittim, kimsecikler yok 11:00 e kadar atış yaptım yine kimse gelmeyince sıkıldım geri döndüm
fender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
+1 ben de
Köksal Paintsign'da şişe kırmayın, adamlar kaç kere rica ettiler
yok rıfat abi orda kırmıyoruz artık. biliyorum sorunu, ya yukarı çıkarım yahut başka bi yere giderim..
kimse yok yarın gelecek kişilerde en azından telefon edip gelirlerse ben paintsign de olmayabilirim....
-
yattı bu iş :D:D:D bende o zaman only takılacağım sabah 10 gibi giderim inşallah.
-
ya benim yarın canım şişe kırmak istiyor
-
Erdem abi hani kimse yokmu bu hafta ? ? ?
-
Merhaba her buluşma başlığını açtığımda kendim buluşmaya katılamıyorum nasıl bir çelişki ise...
yarın yağmur da karda yağsa ben 2 tane atış yapmazsam olmaz yarın sabah erkenden oradayım kimler gelecek?
-
Bu hafta aslında burada olmayacaktım. Ancak bu sefer elim bir olay beni Ankara'ya getirdi. Maalesef anneannemi kaybettim ve cenaze için geldim. Hava müsait olursa atış yapmasam bile uğrarım.
Başınız sağolsun Rıfat abi. Mekanı cennet olsun, geride kalanlara sabırlar.
* Şu an iyi derecede yağmur yağdı, yukarı çamlıklara çıkmak imkansız, aşağıdada park sorunu olacağından ve yağmurdan dolayı biraz sıkıntılı olacak, hava böyle devam ederse gelmemeyi düşünüyorum
-
Balığa Mustafa abim götürecekti hani hiç ses seda yok, gizli gizli tutuyor benden habersiz..
Eğer hava müsait olursa vakit bulup bende gelmeyi isityorum.
-
Başlık henüz açılmadı Ankara Team yok mu bu hafta sonu...
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama başlığa bakarsanız bu KENDİ AÇMIŞ OLDUĞUM ŞAHSİ BİR BAŞLIK'tır.
Soru sorup yok namlusunu nasıl anlarız yok tekli kullansak olurmu gibi sorularınıza Silah incelemeri bölümlerinde v.s yerlerde cevap bulabilirsiniz.Başlıkta belirttiğim gibi silahı kullananlar bilenler yorumlarını paylaşssın demişim. Başka arkadaşlar gelipte garip garip sorular sorarak başlığı kirletsin dememişim.
Bu hususta daha dikkatli olursanız sevinirim. Saygılar.. -
Bende müsait olursam sabah gelirim gelirsem dürbünü getiririm kesin birşey yok hala.
-
Bende geleceğim ama yarışmaya katılmam..
bu arada bende 3-9-32 bir dürbün var iş görürse? -
Yok Murat abi sana demedim
ciddi orda bi foto var onu evren çekti gözümün içine baka baka.. gördüm yani.
-
Eline sağlık kardeş orda bi foto var onun hesabını soracağım
-
Özgür abi benim arabamda Michelin Energy var, 3-4 senedir kullanıyorum gel bak lastiklere.
Bence çok şahane yol tutuşu.... kötü diyenler olmuş bence süper. Fren mesafesine de harika.. Pamuk gibi bir lastik, ancak tek dezavantajı extra pamuk gibi olması o yüzden dağa taşa pek gelmiyor asfalt için kullanacaksan ben kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu yorumları bence dünyanın en iğrenç ve en kötü lastiği statüsüne koyduğum GOOD YEAR GT-2 'den sonra yazıyorum. Bu lastiğin üzerine Michelin Energy e geçmek benim için tamemen yeni bir devir yarattı.
-
ne zaman?
zaman zaman , zaman zaman, hııımm o zaman :=)
Evren hadi yauwwwwww sendemi yemeğe gittin yoksa?
-
eğer karayolu ile getirtirseniz ve bir de Temmuz ayında olursa bu iş hiç sorun çıkmaz
o aylarda Almanya'dan gurbetçi kardeşlerimiz geliyorlar ve sınır kapılarında çok yoğunluk oluyor atarsınız bir gitar çantasına, sorunsuz gelir.Madmax bunun Almanya ile bi alakası yokki Çekoslavakyadan Rusya tarafından gelir Türkiye'ye ancak. Yani Edirnekapı ile bizim işimiz yok
-
örneğin,ben yurtdışına gittim birtane pcp aldım diyelim.Türkiye'ye getiremeyecek miyim?
geçenlerde hava alanı dış hatlarda ,THY nin şefine sordum;ben yurtdışından havalı tüfek alsam bir sorun olur mu diye.ateşli silah haricinde bir problem olmaz, havalı silahı silah teslim yerine bırakarak getirebilirsiniz dedi.
aydınlatırsanız sevinirim.saygılarBen problem çıkıyor diye biliyorum. Çok da detaylı bilmiyorum duyduğum kadarıyla o. Tabi yurt dışından malzeme getiren üstadlar belki konu ile ilgili aydınlatıcı cevap verirler. + böyle ürünlerin gümrüğü v.s derken çok masraflı olur diye düşünüyorum.
Yurtdışından bu zamana kadar sadece müzik aleti (Elektro gitar, gitar parçaları, aksesuarları, elektroniği v.s v.s ) getirtdim. Onlarda da bile problem çok çıkıyor, gümrük v.s aynı hesaba geliyor. (Tabi ben onunda püf noktasını bulmuştum )
-
Çok güzel bir buluşma daha oldu, artık kemikleşti bu güzel buluşmalar...
Son yarım saat içerisinde mustafa abinin gladitör ile oturarak desteksiz (Ft tipi) 50 metre 8 atış 8 de 8 devirince sincapı bi acayip hoşuma gitti kendime güvenim geldi... Fx alacağım diye mi tuttursam şimdi de (bunun espirisini de yaptık)
Haftaya görüşmek üzere.
-
inşallah.. yağmur bulutu olmasın da