Şansa bak, Kar yağıyor şu anda iyi mi?
fender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bunu sevdimm çok güzel .
-
Siz ne ayaksınız yaaaaaaa ne oluyo burda....
Ben C.tesi geleceğim ama yarışmaya katılmam galiba.
-
Hayırlı olsun kazasız, keyifli atışlar dilerim.
-
hayırlı olsun, sen laf dinlemiyorsun hw97k yeni aldığın silaha 5 basar, üstelik güvenli bir silah
daha almadım abi zaten webley işi yattı gibi.
-
/A length 910mm
Calibre 4.5mm(.177") & 5.5mm(.22")
Barrel Length 485mm Stock Beech
Weight 2.65kg Std power 10.5-11.0 ft/lbs
Loading Bolt action Shots 35 (.177") - 50 (.22")
Filling pressure 190 bar (2750 psi) -
Fender özellikleri nedir bu tüfeğin.?
http://home.hiwaay.net/~ispellan/Cz200.html
tüm detaylar burda var.
-
Vallahi fiyatı hakkında pek bilgim yoktu.
Çekoslavakyadan bir abim gelecek onunla konuşup getirtmek istedim ancak malum gümrük v.s işleri Tr'ye getiremiyoruz. bu durumdada getiremeyeceğiz gibi geliyor -
Yeni Tüfeğim Webley Raider 10 Pcp yarın kargo ile gelecek yetiştirip bende katılmak istiyorum
-
Yorumlar için teşekkürler.
-
En sevdiğim Pcp tüfeklerden bir tanesi sizlerle paylaşayım. Gören duyan bilen var mı ?
[Resim Engellendi: http://img18.imageshack.us/img18/1656/poster51024.jpg]
-
Merhaba,
Webley Raider 10 pcp tüfeğin araştırmasını yapıyorum. Bu tüfek hakkında pek bir bilgim yok sizlerin görüşlerine de yer vermek istedim.
Mesela kıyaslama yapılacak olursa Hatsan At-44 mü yoksa Webley Raider10 mu tercih edilmeli (ve sebepleri)
Bu tüfek ile ilgili görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. -
Dün 4 turna ile günün birincisi ben oldum
Balıkavı maceralarına yine kapılarak bu haftayıda es geçtik. çok özledim atış yapmayı 2 hafta oldu. bu gün pazar oralara gidenler var mı?Ayrıca yarışma birincilerine tebrik ederim. Katılan herkese daha sonraki günlerde başarılar.
Özgür abiye ayrıca bir selam ediyorum. Kendisini özlemiştim. onun geldiği haftayı kaçırdık üzüldüm.
-
-
Hayırlı olsun Murat abi. Bunu görmek istiyorum. Vallahi 97k sahibi olduğum için kendimi şanslı hissediyorum
-
Bu gece ben yine, Balık macerasına kapılmazsam gelirim.
-
Hani yine buluştunuz.... Fotolar nerde??
yok ya bu çukurova team benim gözümden düştü
-
abowwwwwwww ::D ben bunları istiyorum senden bir dahaki ava birlikte gidiyoruz o zaman abi.. nisanın 15 inden sonra söz ver söz ver :D:D:D:D:D:D azım sulandı. biz sonarla monarla balık tutmayız abi bileğe kuvvet.... ben yarın turnaların fotolarını çeker forumun balık avı bölümüne koyarım orası boş kaldı. atışa da gelirim c.tesi.
-
Ben bu gece bir aksilik olmazsa balık avi için şehir dışına gideceğim. Eğer c.tesi yetişebilirsem gelirim. Durum biraz karıştı
-
Göbekten oturamıyorum demiyorsun da dürbüne kabahat buluyorsun. Bende Hatsan 3*9 x 40 var istersen getireyim
göbekten kendime güvenim kalmadı artıkkk siz orada ft yaparken ben 1500 metre koşu şınav mekik hareketleri yapacağım. KKYM 168-1A Tüfekli - Tüfeksiz hareketler ondan sonra