Hava güzel olursa, herhangi bir işim çıkmazsa bende gelirim ama pcp lerle yarışmam çok zor
fender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Buluşmanın başlangıcı ve sonu muhteşemdi :=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
Yarın ben o tarafa geleceğim bir arkadaşı almak için ama galiba buluşmaya gelemeyeceğim.
Belki yolum düşerse geçerken merhaba derim.
Eğer hava güzel olur ve saat akşam 4 e kadar orada kalırsanız (ki imkansız) ben saat 4 den sonra Oran MSB lojmanları tarafında olacağım.
Şimdiden herkese iyi eğlenceler. Ama hava çok soğuk -
-
ben henüz yeni uyanmış bulunmaktayım
gece 5 te yattım.Buradan bende tüm AnkaraTeam in ve tüm AirgunTurk ailesinin bayramını kutlarım.
-
Yine sabah uyanma faslını gerçekleştirebilirsem geleceğim
-
abi hafta içi olduğu için acilen bende bir anda gittim sizler çalışıyorsunuz diye buraya başlık ta açmadım
aslında bu haftaki 2 nci gidişim bu.
-
Bende gelirim buluşmaya.
Ama bu Photoshop eserlerinize hayran kaldımmmmm.. Bende istiyorum. Murat abi bir gitariste tutturur beni -
Bu gün öğlene doğru elimin kaşındığını hissettim. 2 poşet şişe alıp paintsign e gittim. Cumartesine hazırlık için güzel bir antreman yaptım.
Gayet eğlendim. Bu arada Hatsan'ın yurt dışından ithal ettiği Pointed pelletleri deneme şansım oldu 1 kutu aldım ama fazla atmadım pek hoşuma gitmedi gibi geldi ama cumartesi AnkaraTeam ile denemeyi düşünüyorum kutuda 300 pellet var fiyatı 10 ytl.
bu da fotoğrafım.
[Resim Engellendi: http://img504.imageshack.us/img504/8341/dsc00277zk1.th.jpg]
-
tşkler nedim saolasın
-
Arabayla eve dönüyoruz
Özgür abiyle her yan yana gelişimizde ve trafik ışıklarında duruşumuzda grupman kağıdını camdan çıkartıp bana gösteriyor. Fena güldüm. Tabi bir o kadar da kıskandım. Millet bize bakıyordu
-
Harika bir gündü. Öğleden sonra hava da bizden yana gitti. Belki en keyif aldığım buluşmalardan biriydi. Herkese çok tşkler. (Osman amca yerin doldurulmaz)
-
Eve yeni geldim fazla hızlı geziyorum. düşünüyorum şimdi kalkabilir miyim gelebilir miyim? diye. Ekip te iyi sağlam hani bu hafta yaylılar filan da var.
sabaha uyanırsam inşallah gelmeye çalışacağım görüşmek üzere.
-
Saat: 10:07:18 de gelirim bende
PS ye
-
Evren dükkana yanına ziyarete uğradım geçen hafta buluşmadan 1 gün önce. Yoktun sen
-
Pazar günü nereden çıktı abi yaa. Ben takvime bakmadan uydurmuşum. Tamam Düzeltiyorum C.tesi günü gelirim
-
Pazar günü bi yerlere gitmemiş olursam bende gelirim erkenden.
-
Bak bu iyiydi murat abi :D:D:D:D:D
her nesne (canlı-cansız) için geçerli bu. -
baktım sağ taraftaki arazi biraz atıl kalmış. kıyısında köşesinde otların arasında kalan şişeler vardı uzaklarda. onları temizledim zaten orda aşık oldum ona
-
Teşekkürler.
Askerlik sonrası eski günlere dönerek ilk buluşmaya katıldım. (Biraz gecikerekte olsa) rüzgar aşırı derecede estiysede yinede ilk kez karşılaştığım Fx ler beni bir hayli memnun etti. Bir ara Revo yu alarak gruptan uzaklaşıp sağ taraftaki tellerin orada 3-5 deneme yaptım. (itiraf edeyim : Revo ile aramızda o an küçük bir romantizm ve aşk yaşandı :p ) inşallah yakın zamanda gamo'nun abilerine kavuşmak dileğiyle. Saygılar