motorun sıfır fiyatı zaten 22.000 ytl...
harika bir fiyata satmışssın maşallah.
zaten bu canavar da harikaydı.
bende arabamı verip bir tane racing almayı plânlıyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
motorun sıfır fiyatı zaten 22.000 ytl...
harika bir fiyata satmışssın maşallah.
zaten bu canavar da harikaydı.
bende arabamı verip bir tane racing almayı plânlıyorum.
oca motorun fiyatı hakkında bilgi verirmisin? düşünebilirim de.
geçmiş olsun mustafa abi.
Murat abi nice yıllara....
evet.. bu hafta izine gelip şu saatlerde ankarada olacak ve yarınki buluşmaya gelecektim. aksiliğin böylesi beni izine göndermediler. bazen bulunmaz hint kumaşı olmakta insana zarar veriyor. ben buradan ayrılınca işleri kimse yapamadığı için benim buradan 1 saat bile ayrılmam facia ya neden oluyor.. yarın harika bir buluşma olacak ve ben aranızda olamayacağım
isyan etmemek elde değil
vuslat yine bi başka bahara kaldı.
Bu gidişhat iyi değil
Ankara Team yakında bugbuster ile haşere vurmaya başlamassa gelin yanıma söylemedi demeyin.
hepsini tanıyorum çünkü bunu yapabilecek kişiler... haftaya izine geldiğimde deneyeceğim
bi buluşma daha...
kimse kenelere yem olmadan beklesin abi 14-15 inde bende geliyorummm buluşmalara. iyi eğlenceler
Erdem Hocam,
Seninle beraber HW97 siparişi vereceğiz herhalde...3 vakte kadar
ondan geldiğimde bir tane de ben almayı düşünüyorum aklımdaki ilk silah şu anda. sipariş verilecek olursa haber verin abi
Şu anda saat 08:23 benim burada kalbim güm güm atıyor. Ankara Team birazdan topalancak. Önümüzdeki haziran buluşmalarında inşallah bende olacağım
ehehe işte bir buluşma daha.. inşallah güzel geçer yarınki buluşma.
bu arada süpriz yapıp Ankara'ya izine geliyorum. önümde iki seçenek var 13-23 Haziran tarihleri arası veya 27 Haziran-07 Temmuz arası?
hangi tarihlerde bol buluşma gerçekleştirilebilirse o tarihte geleceğim? plan ve proje müdürmüzden cevap bekliyorum.
puhauhau sağlık olsun 5.5 ay kalmış zaten. herşeye varım.
Bizim asker iyi grup yapmış...
Rüzgarlı bir havada ilk atışım pek güzel grup olduğu söylenemez ama 73 kişinin içindeki en iyisi. çünkü bu silahla nişan almak neredeyse imkansız. saol kamuran abi...
Bu gün Şafak : 171 6 ay dan az bir zaman kaldı.
Harika bir gün olmuş fotoğraflardan belli.
Çıldırmamak elde değil
Harika dürbün harika fiyat.
Hayırlı olsun güle güle kullan Kamuran abi. Eğer sizin tüfeklere olmazsa merak etmeyin benim tüfeğe olur bu alet eeuhuahua (atmayın yani çöpe filan ben değerlendiririm
)
ben niye yokum bu buluşmalarda diye kendimi suçlamaya başladım
firar edip gelsem mi ne ?
Allah Köksalın Texas pikaplarına zeval vermesin. Her asker gazinocu olamaz
teşekkürler abi inşallah kısa zamanda geleceğim ..
erdem abi bende özledim inanın hemde çok inşallah az zaman kaldı bu gün 195
6 ay zamanım kaldı sanırım bu yazın güzelliklerinden yararlanamayacağım sene sonuna doğru geleceğim sezonun son zamanlarına yetişeceğim inşallah. Şişelerin mekanını Erdem abi biliyor.. şimdi yaz geliyorki oohhoo orda kamyonlar dolusu şişe birikir. İnşallah kısa zaman sonra görüşmek dileğiyle.
Merhaba.. Konu ile ilgili kendi objektifimden 2 kare ekleyeyim.
Nisan 2007' de çekmiştim.
[Resim Engellendi: http://img232.imageshack.us/img232/754/gelincik1gq3.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img232.imageshack.us/img232/8899/gelincikkd0.th.jpg]
geçmiş olsun hastalara.
Ben sivas a döndüm. yaza kadar takip ediyorum sizleri iyi buluşmalar hepinize
abi sabah saat 9:30 da mı buluşuyoruz beni telefonla haberdar edin evde net yok sayglar... tel bekliyorum..