bence hepsi şu anda osman amcanın dükkandalar
fender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben ben ben gelecemmm..... ordamısınızz hemen telefon ediyorum :=)
-
fender ağabey pazar günleri benide unutmayasın
unuturmuyum her zmaan bekleriz...
herkesin yeni yılı kutlu olsun...
-
Ben sevindim ben sevindim ben sevindim...
Hem işten dolayı cem abiyi tebrik etmek isterim..
Hemde Benim bulacağım bütün işler cumartesileri çalışıyor olacağım için pazarları yanıma birilerini arıyordum.. İki webley yan yana gelirse samanlık seyran olur
hatta bu atasözlerini biraz geliştirelim.- 1 webleyin nesi var 2 webleyin sesi var.
- 2 webley bir koltuğa sığmaz (buluşmaya sığar)maalesef çalıştığım için bu cumartesi bende katılamıyorum. 2010 da görüşmek dileğiyle..
-
soğuk bir gündü.. yeni geldim eve ısınma çabalarındayım..
-
rıfat abi inşallah geleceğini söyledi...
osman abi den haberim yok..
bülent abiden de yok.
evren istanbulda.
mustafa abi gelmesede zorla getiririz
-
Ben yağmur da olsa karda olsa, sabah orada olacağım... ama yukarı tepeye çıkamam, onunda çözümünü bulurum. saat 6:45 gibi yolu keserim, nasıl olsa kamuran abi geçer ordan uhuehuhe..
-
beech stock'a bittimm bittimmm. kundağı özellikle bir harika...
-
Evren sen delisin aşmışssınnnn
-
tüm aileye merhaba.
adım volkan.(27)dikmen de esnafım.havalı tüfeklerle tanışmam biraz zorunlu olmuştu ama hastalığa dönüştü.şu an hatsan at 44-10 kullanmaktayım.ayrıca falconry(yırtıcı kuşları eğiterek avlanma) yapmaktayım.yani günlük taze memeli ve kuş etine ihtiyacım vardı.normalde bıldırcınla besliyordum ama malum...kriz...neyse çaresiz bi havalı tüfek aldım.derken...saplantı oldu....gerisi sizin hikayenizle aynı sanırım.grubunuza katılmak ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.ben tekknik bilgiden ve bu terminolojiden biraz yoksunum ama sanırım kısa sürede desteğinizle yetişirim.birde ben hatsan at 44-10 yanında optima illuminated scope aldım başka bişey yok.750 tl verdim.iyi mi?birde yanında susturucu vermediler...olmalı mıydı?yada susturucu nerden alabilirim.at 44 meskun mahalde resmen ateşli silah gibi patlıyor.koşularım balkon atışlarımdan rahatsızlar...
SAYGILARIMLA
VOLKAN AYBAŞ
FALCON OTOMOTİV/DİKMEN
Volkan aramıza hoş geldinn..
Ancak biz bu tüfekleri avlanmak, canlıları öldürmek için değil spor amaçlı kullanıyoruz.
Kanunlar gereği, meskun mahal içerisinde atış yapmak, canlılara zarar vermek yasak. Bu konuda daha duyarlı olmanızı umuyorum..
bahsettiğiniz moderatör ile ilgili bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır inşallah..
Bende dikmende oturuyorum.
-
-
Meşhur grupmanın fotoğrafı bendeydi, müzayedeye sunacağım....
buyrunnn[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/e8kd8k.jpg]
-
Meşhur grupmanın fotoğrafı bendeydi, müzayedeye sunacağım....
buyrunnn[Resim Engellendi: http://i46.tinypic.com/e8kd8k.jpg]
-
stresi yine attık süperdi...
-
Ben artık c.tesileri çalışıyorum şu buluşmaları pazar'a alın :p
-
güzel buluşmaydı, çayımızı yudumladık filmleri paylaştık hoş sohbet ettik.
-
Bu gün, malum durumdan dolayı, Geç katılsamda uzaktan uzaktan Ankara Team'i izleyebildim. Ama dayanamayıp kız arkadaşı da alıp aynı mekanda Ankara Teamle aynı havayı solumak bile güzeldi. Herkese Tşkler .
-
Kız arkadaşım yarın Ankara'ya geliyor acil bir karar ile sabah katılamıyorum.. Wrooommlayamıyorumda, Banglayamıyorumda :p Kusura bakmayın.. Eğer kandırabilirsem Paintsigne geliriz birlikte. Herkese iyi eğlenceler.
-
ama ATV lerin üzerine binmedne, Radio kontrolle tur yapacağız
Hani kimseden ses seda yokk BU GÜN CUMA AKŞAMI unutmayın.. Yarın sabah buluşma var hatırlatıyorum.. Başka kimler gelecek.
-
Kimler kimler kimler?? Bizler Wrooommluycaz bu hafta Cmblc, gmby, ben başka kimler geliyorr..