Kahvaltıyı müteakiben yallah
fender tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Haftasonu plân ve projesi yeni yeni şekilleniyor.
Hiç demiyorsunuzki bu hafta sonu yakın arkadaşının düğünü var diye
Amaaaaa bir kaçamak yaratmak ve sabah erkenden atışa gelmek müthişt bir macera olur...
-
-
merak etme cem abi , istediğin saate uyandırma servisini ayarlar, kapıda karşılarım seni inşallah önemli bir plân çıkmaz o güne şu anda temiz gözüküyor.
-
Eğer yoksa 1. Çamlıkta bekliyorum... İlk gelen çayı alır
Sevgiler,
Cumartesi günü benim işim var.. O da sabah 6 da kalkıp buluşmaya gelmek..
-
buralardan bişeyler isteyen varsa söleyebilir hediye vermeyi seven bir insanımda
Öncelikle geçmiş olsun.. Hemen sağlığına kavuş ve gel...
gelirkende ne getireceğini biliyorsun
-
Erdem abi o kırdığın şişeyi, o gün yanımıza gelip benzinimiz bitti bize benzin verin diye adamlar içiyordu ben gördüm oraya bırakıp gitmişler demekki.
-
Ben bu uyuyakaldım diyenlere pek inanmıyorum.. ne yazıkki öyle kafa koymayla göz açınca saat 11-12-13 olmaz.... bu ayakları geçinn :))
gece istediğin saatte yatarsın sabah alarmını 6 ya kurarsın bi güzel kalkarsın.. sen saat 5 e kadar uykusuz otur, alarm kurmadan gözünü kapat. Tabi uyanamazsınız o zaman..
Yok yazıldınız... Cezası idam ... (bu kadar acımazsız olmamam lazım)
-
Böyle buluşmalarda telekomünikasyon cihazlarını kullanın lütfen (bizim cebimizde de var yani)
-
arkadaşlar sizin bu birlik ve beraberlik duygularınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. allah sizin birliğinize zeval vermesin. Ve şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum
Teşekkürler abi... seninde bayramını kutlarım.
-
Herkese merhaba,
Bayram arifesi Ankara Team olarak bir bayramlaşma faslı düzenlesek.. Güzel bir de buluşma olsa.. Ankara Team'i sevenler gelsin.. :=) Hadi bakalım kimler?[Resim Engellendi: http://img182.imageshack.us/img182/6149/bayramsekeri.gif]
-
Hafta sonu buralarda havalar güzel olacakmış yaklaşık 200 metrelik atış yeride hazırladım balon kalkışlarıda olacakmış ücretsiz testi kebabı servisimizde olur. Osman abi senin için oturma grubuda taşırız atış yerine
Şimdi şu cüsseyi balon taşımaz, ammmaa testi kebabı dersen akan sular durur... mehmetciğim sen bunu bir sonraki hafta yap.. ben bi geleyim de görrr
-
Ben Maaaaleseff gelemiyorum.. Birazdan Doğubeyazıt yolculuğu başlıyor...
-
Hay Allah!
Üzücü oldu bu durum. Hava koşulları öyle olacaksa ve poligon da kapalıysa hakikaten yapacak pek birşey yok. Hak vermek de lazım işletmeci arkadaşlara. İnşallah daha güzel havalarda bu buluşmayı daha geniş bir katılımla gerçekleştirebiliriz. Zaten Rıfat abi, Kamuran, Atilla Komutanım ve Murat ta yoktu. Belki Klingonlu kardeşimi bile ikna ederiz gelmek için o zaman.
Bu durumda bizim emektar Çamlık bizi bekliyor saat 06:00 da....
Burda bizim adımız niye geçmiyor Bülent abi.. kırıldım doğrusuu
-
Ağlayacam haaaaaaaa.
-
offffffffffffffffff tam benim ağrı ya gideceğim haftaya denk geldi... ben ağrı da olacağım gelemiyorum
-
Biz bu gün o gerekenleri yaptık zaten... saat 4 e kadar birlikteydik..
-
Susma hakkımı kullanıyorum...
-
Cem abiiiii sabah seni uyandırıyımmı? evinin önünde karşılayımmıııı D:D:D:D
-
Elimde 2 tüfek 3 dürbün oldu. Sıfırlama gerekecek. Sıfırlama aparatı mevcut olup bu hafta getirebilecek olan olursa sevinirim.
Ben başta söylemiştim. Bu işin sonu tüfektir.. Bir süre sonra PCP dir. dönüş yok artık.