Bugunden ıtıbaren 1 aylık ızne ayrıldım.... yaşasın izinnnn.... penude yazın penude ....
İzin güzel şey... sen yinede hafta içini iyi değerlendir Mustafa abiii :))))))))))))))
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bugunden ıtıbaren 1 aylık ızne ayrıldım.... yaşasın izinnnn.... penude yazın penude ....
İzin güzel şey... sen yinede hafta içini iyi değerlendir Mustafa abiii :))))))))))))))
sabah olsa bende mutlaka katılacaktım, ama memleketten misafirlerim geldi öğleden sonra onları ekemedim onlarıda getireyim dedim mırın kırın ettiler bunların benim akarabam olduklarından şüphelenmeye başladım
Öyleyse pelletin JSB yada FX olsun.. Bir de bol yağlı olsun.. Topukları acıtmaması için. Ayrıca şarjöre 3 taneden fazla koyma, gaza gelip hepsini birden boşaltmayasın. Ufaktan bir topuk gezintisi yapıp 1 er tane sık. Sonra sor.. Siz benim akrabammısınız değil misiniz diye
Recep İvedik'in benimlemisin değilmisin İSKOÇYALIIII dediği gibi..
hıeattttt cekılın beaaaa.. 10 lıra 20 lıra kım tutar AnkaraTeamı
Ben 3'ten 5'ten anlamam arkadaş en iyisini 10 lira 20 lira
Mükemmel bir gündü..
Biz hala MR. olamadık ama yarın görüşürüz abi öyleyse.
Murat abi geçmiş olsun....
Mr. Atikomu
Number one in the world 97k, coming to help for you
(S.O.S. , S.O.S.)
Sabah ola hayırola...
Cem abi , Mustafa abi bizi yoldan ala..
şişeleri toplaya toplayaaa,
Geliriz biz atışaaaa
1nci çamlığa.
Bir sorun olmazsa bende geliyorum.Fazla şişesi olan varsa getirsin kıralım .Oradaki şişelerin kökü kurumaya başladı.
o ne oluyo yaa bende fazla şişe çokk 9997599491934192491294195919 tane geliyimmiii sabah??? geliyimmiiii????
Benim düşüncem hw nın T kundak versıyonları şimdiye kadar gözüme hiç hoş hörünmedi zaten.Amaerdem abinin de dediği gibi bence kesın rekabet ortamından dolayı Diananın karşısında olmak için ft modeli.
Ben Diana'yı hiçbir zaman WEİHRAUCH'a rakip olarak görmüyorum
Herkese tşkler. Haftaya aranızdayım durum iyiye gidiyorrr
ben biraz iyiye gidiyorum gibi Jel kullandım onun biraz etkisi oldu inşallah önemli birşey yoktur ve hafftaya aranıza katılabilirim.
ben şu an kalkamıyorum. yürüyemiyorum offfff offfff
geçmiş olsun dilekleri için tşkler.
doktor herhangi birşey söylemedi çok aşırı önemli birşeyin olmadığını söyledi ancak ağrı artarsa tekrar gelmemi söyledi. ve şu anda ağrı artmış durumda 3 buçuk saat oldu
ÜZÜCÜ BİR SON DAKİKA HABERİ....
Az önce yarın sabahın hayallerini ve plânlarını yaparak eve geldim.
Bu gün cuma olduğu için 23:00 - 00:00 arası halı saha maçımız vardı (her haftaki gibi) apar topar maça gittim.
maç başladı ve mükemmel oynuyorduk 5-0 öne geçtik (benden 2 asist 1 gol).
maça başlayalı 15 dk geçmiştiki topa ayak uzatırken baldırımın arka kısmından harttttt diye bir ses geldi ve sekerek ikinci kez üzerine düştüğümde 2 nci kez bir ses duydum. O an yere
yığıldım :(:(:(
Hastane de doktor önemli birşey olmadığını söyledi. şu an eve zar zor gelerek dinlenmeye çekildim (ve baldırım fena ağrıyor ) üzerine basamıyor ve yürüyemiyorum.
Bu sebeple yarın sabah ne yazıkki katılamayacağım
Biraz detaylı anlattık ama olay bundan ibarettir.
aynen öyle doğru diyorsun cem abi
mustafa abi yok.. hem bi konuşacaktım onunla neyse cuma gecesine kadar bekleriz ona göre bakarız
Mustafa abi duy sesimi
Yeni üye kaydı yapaaacaaaamm ı ben söylemiştim yapacamda...! gel görürsün.
Henüz hiçbirşey belli değil.
Bakın bu daha kötü.. Daha gelip gelmeyeceğimi bile bilmiyorum hehehe.
Güzel bir buluşma olmuş...
olmuş diyoruz çünkü bu hafta yoktuk
5 tane arkadaşım askere gidiyor. son 2-3 günümüzü onlarla geçiriyoruz. önümüzdeki buluşmalarda görüşmek dileğiyle.
hayırlı olsunnnn
darısı başımıza