şuan bi yer bulduk hocam oraya doldurtacağız inşallah
Neresi öğrenebilirmiyim kaç bar ve fiyat nedir
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
şuan bi yer bulduk hocam oraya doldurtacağız inşallah
Neresi öğrenebilirmiyim kaç bar ve fiyat nedir
BSA 8-32x44 deerhunter gayet kullanışlı ve çok net bir görüntüye sahip
konuşma metni
Elimdeki şarjörlerin pelletleri çizip sıkıştırdığınıda belirttim
Arkadaşlar bu konuyu face messenger üzerinden idris beye sordum direk kendiside şarjörün ücreti mukabilinde olduğunu ve 20ytl olduğunu eskisi ile değiştirmekten hiç bahsetmedi bile. Yeni metal rayın ise yeni modellerle yani ceketli namlu ile uymlu olduğunu belirtti bizzat breaker bullpub için sordum yazdıkları ve verdiği cevaplar bunlar. Yani kralarmsda kiminle görüşüp tüfeği ve şarjörlerini geri göndereyim.
Bugün Kralarms servisten İdris bey ile görüşmemde kral puncher bullpub modeli tüfeğimin şarjörünün sıkıştırma ve çizme sorunları olduğunu bildirdim. Kendileri ise şarjörlerin 20ytl ücreti karşılığında değiştirdiklerini belirtti. Bu durumda bu sorunu yaşatan siyah renkli şarjörler üretim hatalı olmuyormu sonuçta sorunlu yani problemli çalışıyor şarjör. Ücretsiz olarak bunların değişmesi gerekmezmi. Arkadaşlar sizlerin yorumunuza bırakıyorum bu olayı düşünceleriniz nedir. Malı satana kadarmı yani destek.?
Birde daha önce forumda bahsedilmişti aliminyum dürbün raylarının üretimde olduğu onuda sordum ceketli yeni modeller için olduğunu bullpub için olmadığını belirttiler plastik olanlarla aliminyum olanı değiştiremeyecekmiyiz.
https://www.airgunturk.com/www.airgunturk…retime-Geciyor/
Hayırlı olsun çok güzel bir dizayna sahip
Kullanıcı geri dönüşleri dikkate alınıyor
Namlu siparişi veya temini nerden alabiliyoruz? Bu konuda alışveriş yapacağım bir yer var mı?
zoraki - atak arms dan alabilirsin ben 5.5mm almıştım 27usd fiyatı ultra uzun namlu
Makbuzu ne diye kestiler yasalmı açıktanmı aldılar ücreti
İkinci el aldım daha bir haftalıktı
BSA 8-32x44 tavsiye ederim kullanıyorum ve çokta memnunum 32 zoomda dahi bulanıklık yok ve gayet aydınlık ve net.
Profilimde iletşim no var
Ben henüz doldurtmadım daha yen aldım ikiz scuba tüpünü ama özellikle sordum 330 bar diye yardımcı oluruz dediler
Bulunduğunuz yerdeki itfayeye rica edin Bandırmadayım doldurabileceklerini söylediler
Orjinalde 4.5mm olan istediğimde yedekteki atakarmsdan temin ettiğim 5.5mm boru ile değiştirerek ve zevkle kullandığım zoraki ultra hp01(stoeger 4x32) im. Benide zoraki fan grubuna eklerseniz sevinirim. Diğer kullandığım silahlarım emektar hatsanda sıfırlattığım mod20 4.5mm ve gamo cfx royal 4.5mm(3-9x32 bushnell sportsman) .