rica ederim. umarım gönlünüze göre bir tüfek bulursunuz.
Saygılar, keyifli forumlar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
rica ederim. umarım gönlünüze göre bir tüfek bulursunuz.
Saygılar, keyifli forumlar
merhaba yeni olarak px5 lamine kundaklar daha hafif ve daha şık tasarımlı. ama uzun mesafe atışlarının verimliliğini tam olarak bilemiyorum. effecto lw namlu px4 malzeme kalitesi ile avrupa tüfeklerle yarışır.
Ben normalde sıkılgan biriyim.bir pcp yi 6 aydan fazla kullanmadım. ama px4 1.5 yildir duruyor ? px5 in hafifliği ve tasarımı px4 ün önünde. ama denemediğim icin atis konusunda yorum yapamıyorum. muhtemelen güzeldir. ben px4 den fazlasıyla memnunum.
Bir gün daha uzak mesafelere atmak ve 6.35 mm almayi düşünürsem bigmax x e geçebilirim.
öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler. tüfek 5.5 mm. dürbün ayaklarindan ilkinin ayaginin altina shimming yani şimleme dedigimiz işlemi gerçekleştirdim( durbunun ayakla birlestigi noktaya plastik bir malzeme ile destekleme yaparak dürbünun arkasini yukselttim.) . durbunum 1/10 milrad. 200 metreye kadar artikilin ortasindan atiyorum ornek olarak diger videomu gostereyim
yeni başlayan arkadaşlarımıza faydasi olmasi temennisiyle..
cope atmaktansa keyif atisi olarak kullanmak daha mantıklı?
effecto px4 al
bt65 elite sb lw ile ilginen var mi
bende merak ettim
sizde ki long mu yoksa kisa olan lw namlu mu
est. hocam ben de nova star düşünüyorum ve takip ediyorum. Isabeti.nasil
himm ozaman sorun yaşatmaz. Tabi denemek şart tesekkur ederim aciklama icin
mod 135 ile bsa 4 16 44 st yi kombin yapacagim
modfiyeden kasıt nedir hocam