soyleyenler acaba acemi kullanicilar mi ? Ben sistemini cok mantikli buluyorum aslinda.
KaRaSaY tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba fiyati nedeniyle cok satilmasina rağmen, hakkinda pek yorum bulunmuyor protectorun.
Kullanan var mi performansi nasil
Oturmuş dizellemeyen bir tufekte dürbün ayarını koruyor mu
Veya farklı uygulama yapan var mi ?
Protectora lastik sarmak gerekir mi.
Üstadlardan yorum bekliyoruz
-
250 den 100 bara 60.70.atis cok.az degil mi hocam
-
hosgeldin üstad selamlar. Bir solukta okudum yazınızı
-
long lw modeli 58 cm. Long olmasinin avantaji ve dezavantajlari neler
-
havaliya dair her şeyi buradan öğrendim. Burasi benim ansiklopedim.gerisi hikaye
-
halil avdan bende alisveris yapıyorum güvenilirdir. Hayırlı olsun
-
jsb 18.13 jsb 15.89. Spot on dome veya spot on pars. Crosman pointed.
-
180 bar 120 bar arasi 60.70 stabil atis yapiyor. Fps degerleri 900 ile 870 arasinda
-
kesinlikle cok memnunum. 200 den 100 bara 100 atis yapiyorum. 40 metre 5 kurus grupmani var
-
kral jumbo& mod 135 qe vortex
-
pcpnin yeri ayri yaylinin keyfi ayri. Bende ikisinden de var
-
-
-
olmaz hocam ya hatsan pcp ya da kral pcp pompa bakacaksiniz. Elimde mevcut dusurseniz yardimci olurum
-
pcp al pompasiyla beraber1000 liraya rahat et
-
200 den 100 bar civari. 100 un altina dusunce birakiyorum
-
puncher pro aldim ben de. mutluyum mukemmel bir tüfek 330 cc tup ile 70 atis yaptırıyor. Ve ortalama jsb 18 13 ile 920 fps hizi var. 58 cm namlusu ise gücüne güç katıyor
-
ben de mod 125 vortex kullanirken sık sık ballistol ile temizlik yapiyordum ona ragmen kuflenmeler bir miktar oluyordu. Ama mod 135 qe de bu sorunu yaşamadım. Simdi kral puncher pro ile mutluyum ?
-
sanirim kral pro alarak en dogru secimi yapmışım degerli yorumlarinizi okudukca seviniyorum