4,5mm için en uygunu kaç grain oluyor?
Lider tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Peki güçlü ve 4,5 mm tüfekler için en uygunu hangisi. Diana panther 31 için diyorum. Sizce kaç grain ve hangi pelleti kullanmalıyım?
-
Bir arkadaşım, Crosman 14,3 grain Wadcutter Pelet kullanıyormuş. Çok iyiymiş, kullan en iyi sonucu ondan alırsın demişti. Bir ara araştırdım, piyasada bulamadım.
Sizin söylediğinizden de anladığım kadarıyla, sanırım benim tüfeğim için en uygun olan 14,3 grain pelletler. Yardımlar için çok teşeşkkürler.
-
20 metreye kadar atacaksanız diana' nın sport pelletleri işinizi görür.
İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu tüfekleri daha önce kullanmışmıydınız?. Sport pelletleri en kısa sürede denerim, umarım iyi olur. Daha önce kulandığım pellet öodellerini de en kısa sürede bakıp yazarım. Aklımda olan pellet markaları ise; Fx, Gamo, Remingtonve Diana ama sport modeli değildi.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Yaylı olarak 2 adet tüfeğim var. Biri Diana 350 mağnum 5,5mm diğeri de panther 4,5mm. Amacım, iki tüfeklede 20 metre civarı iyi atışlar yapmak fakat şuana kadar denediğim pelletlerle olmadı.
Bu tüfekleri kullanmış arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum, hepinize şimdiden çok teşekkürler.
-
Mehmet Hocam gerçekten on numara atıcıdır
Sağol Emrah, senin kadar iyi olmasada idare ediyoruz. Birgün tekrar çıkma fırsatımız olur inşallah.
Ayrıca sen panther31 al kardeşim, öğrenci adamın işini fazlasıyla görür. Bakma bizde bu heves var ama aslında akıl mantık işi değil.
-
abi araba örnegi verdikte sende 1.4 motorla 2.0 motoru kapıştırmışsın direk keşke bir 350 magnumda benim olsa
Elimde olanları kıyasladım kardeşim :)) İnşallah seninde bir 350 mağnum tüfeğin olur. Bence bu tüfeğin eski populerliği yok, imkanım olsa fx gladiatör almak isterim.
-
Merhaba,
Ben bu tüfeği kullanıyorum ve 350 mağnumum da var. İkisini atış ve kalite olarak kıyasladığım zaman mod31 bana çok kötü geliyor. Tüfeğin atış tutturması fena değil, piyasadakilere göre iyi denilebilir, yerli tüfeklere göre ise mükemmel ama bazen sapıtıp çok alakasız yerlere atabiliyor. Özellikle uzun mesafelerde alakasız yerlere atması daha çok oluyor. Sanırım 4,5mm tüfeğe hafif geliyor. Kısacası fiyatına göre güzel bir tüfek, kısa mesafeler için rahatlıkla kullanılabilir ama imkanınız varsa daha üst versiyonlarını alın derim.
Saygılar, sevgiler...