yildirimbr tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

waaw bu çalışmayı çok beğendim ve ne yazık ki yeni gördüm, hedef kağıdınızın jpg si var ise paylaşabilirseniz sevinirim yoksa da dert değil ben yarın autocad de çizerim :) çalışma gerçekten güzel olmuş bir çok havalı tabanca severden biri olarak bende şuan 3 tabancaya sahibim ve bu çalışmayı yaparak bende sizlerle paylaşmak istedim. Ne yazık ki ne kadar gerçekçi görüntü olursa hedeften o kadar şaşıyor ve gücü de bir o kadar azalıyor, bu nacizane benim tespitimdir. Bende aynı çalışmayı ASG M9-A1, Kwc 357 2.5" ve Kwc Makarov Pm44 ile deneceğim.

Bende çok beğeniyorum PT92yi ama ne yazık ki tipik iki sorunundan biri ortalama 5 metrelik atışlarda hedefin yaklaşık 8cm çeperinde bir alanda vuruşları yapması ve bir diğer tipik sorunda emniyet mandalındaki fonksiyondan kaynaklanan bir sorun seri atış yapabiliyor ve emniyete alabiliyor ancak tekli atışa bir türlü alamayabiliyorsunuz. Bu sorunda normal de tekli atış ve emniyete göre ayarlı parçanın çıkıntısının yok edilmesi ile nokta kadar kalmasıyla biraz zorlayacı hareketlerle iyice silinerek emniyet hariç her modunda seri atış yapması oluyor. Zigana vardır bizim oralarda o da böyledir :) Yinede full metal olması orjinale sarjör kapağı hariç her yerinin çok benzemesi insanı cezbediyor. Güle güle kullanın değerli dostum.

Tabi çok isterim atış kağıdını yollamayı fakat bir hafta süre ile şehir dışındayım. görsellerde evdeki bilgisayarımda. Hala çizmemiş olursanız eve döndüğümde birkaç farklı şekil yollayabilirim.

Merhaba arkadaşlar,
    Elimde bulunan havalı tabancalarla ortak bir grupman eklemek istedim.
    Pellet atanlarda Gamo pro match, BB lerde asg blast BB kullandım.

Atışlar altışar adet, 6mt den ve desteksiz olarak yapıldı, ev ortamında olduğu için kullanabildiğim max. mesafe bu kadar.

Son olarak kısa bir süredir bu hobiyle uğraşmaktayım ve daha alışma sürecindeyim. Grupmanları değerlendirirken bunuda göz önünde bulundurun lütfen.

airgunturk.com/attachment/35722/