Malzeme kalitesi ve stabilite olarak px5 güzel. px4 ile farkı namlu ve regülatörü yenilendi diye biliyorum. Px4 te 6 yivset var Px5 te 12 yivset var. Px5 ile Pro arasındaki fark ise proda yanaklık ayarı yapılabiliyor ve moderatör geliyor ama moderatörün bir işe yaradığı söylenemez sesi %20 kesiyordur. Wrangler moderatör kullanıyorum sesi %80 kadar kesiyor hatta sadece mermi sesi duyuyorum apartmanın alt katında atış yaparken.
Anlıyorumki yaylılar da tecrübelisiniz yaylılarda modlama yapılıyormu bilmiyorum ama pcp alacak ve modlama yapacaksanız px5 çok uygun değil çünkü her seferinde silahı sökmeniz regülatör ayarı için tüpü boşaltmanız vb işlemler çok uğraştırabilir. Ben o nedenle Throne Gen 2 aldım ama modlatamıyoruz malesef elimizde kaldı 150 bar çekiç en sonra 18.13 gr 925fps ile atıyor.
Px5 Engin Sak abimizin 24gr solidini çok güzel atıyor ama biraz modifiye gerekiyor. Throne gen2 namlusu solidte çok kötü a4 hedefini bulamıyor bazen 25m de. O nedenle 6.35 fx superior heavy namlu yaptırdım bakalım bir gelsin sonucu paylaşırım.
Krono cihazım yeni geldi Px5 ölçümlerimde şu an stabil gibi ama tek sorunu 7-8 atışta bir fps 900 den 860 a iniyor sonra tekrar 900 lere çıkıyor. Biraz daha test edip eğer sorun devam ederse fabrika ile görüşeceğim.
Throne uda krono ile ölçümlerini yapıp eğer bir sorun yok ise o zaman modlamaya başlıyacağım mazallah garantisi uçmasın
Wranglerin hangi moderatörünü kullanıyosunuz