namlu boyunda kat arası var ozaman doğrumudur ?
kalyoncu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
karton kutunun bi yüzünü kesip içerisine şiseyi koyarız parçalandığı zaman etrafa sacılmamıs olur .yinede tabi izin alırsak. heyecanlandım şimdi işte
-
acaba hedef olarak şişe getirsek sıkıntı olurmu _? toplamak sartı ile
-
kısmet olursa bende gelirim
-
ceketli namlunun avantajı nedir. ?
-
hayırlı olsun iyi atışlar.
-
-
bende boyle bı calısma yapmak istiyorum
-
tatlı bir sıkılıkta bırakmalısın cok sıkarsan hem dürbüne zarar verir hemde civata yerleri sıyırabilir aynı zamanda civataları karsılıklı sıkarak kapatmalısın kasıntı yapabilir .
-
pazarda satılıyor gecen gün yedim.
-
ulaşım oldukça kolay görünüyor ama yerleşim alanı içerisinde kalıyor ise meraklı insan çok malum her gören gelecektir birde tabı şikayet olayı da olabilir.
-
o günler tabiki ulaşılamaz bir yer oluyor ama sıradan bir cumartesi özellikle pazar günü kuş uçmaz kervan geçmez önemlısıde yerleşim alanı uzağında olması tabi bir alternatif
-
olimpiyat stadı yakınlarındada bos arazıler var bi fikir araştırma yapabilirim bolge uygun mesafede diyorsanız şayet.
-
he o ara gerçi fx paletle tanısmamıstım gamo kullanıyorum ve dürbünde optima idi bunlar zaten en önemli 2 farktör.
-
soru 1 için cevap : deniz kenarında rüzgarlı bir havada bir deneyimim olmustu ortalama 60 adım gibi bir mesafede assa yukarı 15 20 atıs yaptım 200-100 bar aralığında hedef litrelik burgaz şişesiydi rüzgar tam olarak yandan esiyordu ve destekli atıs yapıyordum sonuc olarak vuramadım tabı vurulmayacak değil rüzgarın saptırma mesafesi iyi hesaplanırsa vurulur her neyse baya bi hırs yaptım aldım tüfeği aynı mesafede rüzgarı karsıma aldım ayakta tek atıs yaptım şişe yerlebir. sonuç olarak rahatlamıstım
-
oooo ozaman gün bitmesin dersiniz
-
yer 10 numara vallahi birde 2. bi atıcı olsa deyme keyfine.
-
ne tarz bir kumastır bu ismi nedir ?
-
-