At var, silah var, Avrat yok olmadı be Kerem.
objektif bakalım abi duruma ; olsaydı bir avrat herhalde filinta olamazdık, zaten hafta içi kaşıyacak zaman da bulamıyoruz, birde hafta sonu onu bunu mu eylendirelim. en iyisi doldur boşalt
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
At var, silah var, Avrat yok olmadı be Kerem.
objektif bakalım abi duruma ; olsaydı bir avrat herhalde filinta olamazdık, zaten hafta içi kaşıyacak zaman da bulamıyoruz, birde hafta sonu onu bunu mu eylendirelim. en iyisi doldur boşalt
vallahi doğrusunu söylemek gerekirse 14 şubat beni pek bağlamıyor ama bu hafta gelemeyebilirim.
Arkadaşlar, işte gün bu gündür. Bu pazar Filintalar'ın diğer katagorileride belirlenecek.
1. Naylon Filintalar (Bu Katagoride kimlerin olduğu belli zaten)
2. Layt Filintalar
3. Taşfırın Filintalar
kalktım baktım yağmur yağıyor ama olsun bende naylonluk var birkere artık yağmur da işlemez
ahh ahh ben bu naylondan nasıl kurtulacam bülent abi yaktın beni
Süvarim, tam lpg değil ama başka bir türevi, bugün Tunç ile denedik. Sonuçlar epeyce iyi.
şimdi biraz rahatladım.
aman abi birtane telmaşa tüfeğim var riske atamam onuda sonra taylan abi ne yapar ?
Kerem o tüpten doldurursan tel maşa uzaya gider herhalde.
selamlar
ben görmedimde tüpü neden ki ? ne var içerisinde
ben kırmam abi seni nasıl istersen. yalnız benim hava problemim var inş. o gördüğüm büyük tüp duruyordur.:)
Taylan, Ankaralılar peletlerin gittiği yeri görmek için arkaya karton kutu koyuyorlarmış bizde çarşaf gerelim bari nede olsa aramızda tel maşalar var.
valla tunç (ogen) abi hiç olmadı bu şimdi o kadar da ısrar ediyorum sana gel yarışma yapalım diye ama nafile. butun korkun buymus demekki söyleseydin keşke ben duvar örerdim arkaya
Kerem eline sağlık çok güzel olmuş.Hafif bir meydan okuma , gözdağı verme hissettim. Yemezler abicim.Buluşmalarda ayakta desteksiz yapabileceğim tek şey ekmek arası sucuğu mideye indirmek olur benim.
estağfrullah taylan abi (impo) olurmu hiç öyle meydan okumak falan ben neler yapabiliyorum diye kendimi deniyorum
evet 5 atış . son atışta kollarım kasıldı kondisyon şart.
http://s11b.directupload.net/images/100204/to9syhjn.jpg
günün kapanışını kağıt üzerine döktüm .
sonuç desteksiz bol bol atış yapmak gerek.
bana rakip olsa keske bende katılsam ama yok işte ne yapacaksın
10 numara olmus