tunç abi benim aldıgımda pek sağlıklı birşey deyil ama günlük olarak işimizi görürüz diye dusunuyorum.
kalyoncu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ooo çekişme buyuk aslında bende seckin atv nın yerını merak ediyorum ;:)
-
-
seckin atv yi görmediğim için bu gibi havalarda ( yağıslı ) bende freelife diyorum.
-
-
gökmen abi enn son görduğumde yokus tırmanıyordun sen 1 saat ben 1.5 saat bende bakınıyorum buralarda soyle 100 200 metre kapalı ayak ustu alan varmı diye de henuz biryere rastlamadım .
aslında ümraniye freelife ulaşım ve yer olarak çok ıyı ama alanı kısıtlı bide hacı var tabi o çevrede arkada bir yerden bahsediliyordu bir ara ?
tunç abi zannedersem sen soylemıstın. oraya baksakmı ? -
http://s4.directupload.net/images/100107/6l7foz5x.jpg
bu çizimi uygulayabilirsek tamamdır.
-
Benim Tüfek deler geçer mi acep. Eski tüfek becerememişti.
Ben de klavye getireyim o zaman, monitörü delen ismini yazar.
Büyük harf nasıl olacak? Sen Shift tuşuna atarken Ben de aynı anda M tuşuna mı atıcam.mehmet abi su benjamine bi baklım dimi ama grupta olduğu kadar tahribatta da iyimi
50m2 lik yanı eni 4m boyu 12.5m sudan tozdan boyadan koruyucu örtü aldım kısmetse bu hafta kesintisiz atış var
-
bu pazar cok heyecanlı olacak .
bendende size 14 inc crt monutor tahribat serbest tüfeğinize kuvvet diyeceğiz gökmen abi füzeleri boşa gönderme aman !!!
-
ooo bülent abi ben artık tel maşa üzerinde kaç dk da sökerım takarım denemeleri yapıyorum :D:)
-
eline sağlık tunç abi .
-
hayırlı olsun güle güle kullanın .
kundağın resimlerini bende görmek isterim.
-
Pazar Günü Şöyle Sucuklu Yumurta mı yapsak diyorum...
abi sen yaparsında yenmezmi
-
kısmetse bende gelicem
-
ben 100m ye baharda cıkacağım
-
Buluşma harikaydı gerçekten.Kerem bende 16 grain Fx'le attım hiç kıvırma.Benjamin tel maşayı gene yendi.
Bende bugün 2 şey öğrenmiş oldum.
1) AA tüfeğim bozuk değil , 100 metreye atabiliyor.Aldığımdan beri 70 yard'dan uzağa atamadığım için içimde bir korku vardı.
2) Hava böyle soğukken Zagor gibi üstün ince buluşmaya gitmeyeceksin.Sabah biraz tatsızdım zaten , şu anda bademcikler şişmiş , vücudum dayak yemiş gibi oturuyorum.tüh be abi tutmadı neyse olayın ıyı yonunden bakalım ozaman sağuk zaten yenmiş seni iyiki bende yenilmişim yoksa 2 yenilgi 1 güne sığmaz
geçmiş olsun abi.
-
bu günü kabullendim ama bu günü sadece he birde taylan abi 18 grain kullandı sanki eğer öyleyse pellet basına 2 gr = 2 puan dan 5x2 = 10 puan keserim o zamanda hesap belli zaten . ben 16gr attım çünkü hehe hesabımı seveyim bu bana 1 hafta gider
-
Yine ve yeniden çok güzel bi hafta geçirdik.
Bu haftanın sloganları
Dikkat karşıdan araç gelebilir ogen uyuya kalabilir
Sepet sepet yumurta sakın çayları unutma
İllaki pınar sucuk
Evanixin mi var derdin var
AA nmı var keyfin var
Tel maşa Bayan benjamine kur yapar elalem buna şaşar >>>> abi sloganın ayrıntılarına girmesek
Damlaya damlaya ıslanırız -
iyi vakit gecirdik damımız aktı ama idare ettik günün güzelliğini bülent abiye bırakayım resimler ile anlatsın
-
1. ogen
2. klingonlu
3. anymess
4. anemon
5. Mustafa Serdar + eşi + çoçukları
6. impo
7. mbe
8.batca
9. kalyoncu + baba kalyoncu
10.yaşlı kirpi
11.selçuk
12.selçuk beyin eşi
13.Seçuk beyin kızı
14.jimih
15.lifetime
16.güzelce ?
17.ironarm ?son anda caymazsa babamda geliyor.