güzel bir havada düz mesafeden iyi destekli olarak atıs yaparsanız 100 150 metreden şişe vurulur diye tahmin ediyorum bende at44wx10 kullanıyorum ama henüz 70m üzerine deneyimim olmadı .
tabiki pellet ve dürbün iyi olursa.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
güzel bir havada düz mesafeden iyi destekli olarak atıs yaparsanız 100 150 metreden şişe vurulur diye tahmin ediyorum bende at44wx10 kullanıyorum ama henüz 70m üzerine deneyimim olmadı .
tabiki pellet ve dürbün iyi olursa.
cuma gününü tatil ilan edenler varmı acaba ?
eğer pazar sabahı hasta olarak uyanmazsam inş geliyorum
bu buluşma kaçmazdı her şeyi hazırladım kendimi unutmuşum , hatta taylan abiyle yarışmak için özel hedeflik bile yaptım kısmet değilmiş ama resimlerden takip etmekte bana göre değilmiş çok içlendim şimdi . yeni yer çok başarılı . bir dahaki bulusmada aranızdayım.
Bugün Ogen(Tunç Bey) ve Anymess(Mehmet Bey)'de AirArms'landılar. İkisine de güle güle kullanmalarını dilerim.
Gerçi Kerem ve "tel maşası" hepimizle baş eder ama neyse.
yarın biraz erkenmi toplansak ömerli tarafına gitme imkanımız varsa erken toplanmakta fayda var diye düşünüyorum.
Yusuf maşaallah foruma ilk mesajını yazdın hayırlı olsun, fotoğraflar tek kelime ile harikaydı.
+++100000
geçmiş olsun mehmet abi cam çatlamasa menfez deliği olurmuş
5-kalyoncu + tel maşa
gökmen abi teşekkür ederim , yusuf abi sağolsun güzel kareler yakalamış, kayıt olmayı birkaç sefer düşündüm de kısmet olmadı henüz .
taylan abi karşılaşma için sabırsızlanıyorum sana tel maşadan tavsiye, bence birkaç gün benjaminle atış yapmalısın aa dan sonra buyuk performans düşüklüğü yaşayabilirsin , sonra güneş geldi gözüme ,rüzgar yandan esiyor, masa sallandı vb. gibi bahaneler söylüyorsun
bülent abi destek destek
güzel bir buluşma oldu buluşmadaki abilerimin hepsine çok teşekkur ediyorum. unutmadan birde benjamine sevgilerimi gönderiyorum beni unutmasın çeyrek adım arkasınadayım
saygılar ( tel maşa )
güzel havada iyi bir mekan kesinlikle arazideki kırmızı - mavi levhalar nedir?
tamm bülent abi .
bana yol desteği lazım
abi yine döktürmüşsün
beton üzerine seramı kursak