çok şükür benım henüz böyle sorunlarım yok aldım hayırlı olsun, sattım hayırlı olsun
kalyoncu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kerem , Gökmen'in silahı hiç deneyebildin mi?
Hava müsaade etmesede yarışırız.Senin tel maşa tüfek yağmurda falan çalışır mı bilmem gerçi.2 3 kere yakın mesafeden tahtaya atış yaptım sesi dinlemek için .
Senin tel maşa tüfek yağmurda falan çalışır mı bilmem gerçi. ama cvp vermicem
-
yok yok hiç gerek yok abi ben gelirim . ( kendi elimle rakibimi taşıyorum ya bak şu işe benjamini emekli ettik derkene ) saka bi yana bu cok güzel oldu. artık hava izin verirse 50m de bi grupman yaparız.
-
Kerem, Gökmen seni çok özledi hasretinle yaandı tutuştu. Yarın mutlaka gelmen gerek.
Bu arada Gökmen sende şu imzanı değiştiriver artık.vallahi bilemicem abicim sabahki pisikolojime baglı biraz gelip gelmeyeceğim
-
abi bu ifade söylediklerine fazlasıyla katılıyorum manası tasıyor benim açımdan .
-
yani yanlış anlasılmasın bulent abi ben gökmen abinin yazsına + yaptım :):)
-
+100000000000000000
-
kısmetse bende varım
-
abicim hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
arazi cok iyi güzel havalarda kesinlikle buraya gidelim grup ismi de cok iyi oldu , haftaya pazar ne yapıyoruz hava iyi olacak gibi görünüyor.
-
direk dolaşım sistemini ele geçirip kan dolaşımını hızlandırıyor yeni başlayanlarda elllerde ve ayaklarda karıncalanmalar görülebilir ; buluşma önceleri uyku bozukluğu , gece 100m de 10mm grupman yapma gibi rüyalar görülebiir.:D heleki elinizde revo varsa birde anlık olarak terminatör olabilirsiniz.
ama birkaç atış sonrasında rahatlama olacaktır . herkeze önerebileceğim bir hobi cok zevkli.,eylenceli, stres atmak için bire 1.001 (0,001 ) meslek alışkanlığı -
tüfekte görüntü , işçilik , uyumluluk , çalışma sistemi ,ağırlık, ses hepsi üst düzeyde bu hobiye yeni başlayan ve pcp ile başlayacak herkese gördüm kullandım bunu almalısın diyebileceğim bir alet. zaten bu grupmanda da bunlar birleşmiş .
-
güzel bir buluşma oldu arkadan ısıtmalı bundan sonra kar bile yağsa sorun yok. aa larda şahane bu arada özelliklede kundak beni bitirdi
-
ben tüfeği bagaja koydum abicim artık iptal falan edemeyiz
-
güle güle kullan bülent abi üzerine hangi dürbünü takacaksın
-
;hirr;ben 600cc tüpü tüfeğe bi uyarlayayım da.
-
bir ihtimal bende gelebilirim gerçi tüfeği parçaladım
-
Bekleriz Kerem. Buluşma çok keyifliydi. Daha tam belli değil ama Bayramın 3. günü (29 Kasım-Pazar) bir buluşma daha planlıyoruz. Gelecek hafta ortasında belli olur. Gelebilen herkezi bekleriz.
hava güzel olursa gelmeye çalışacağım bende .
-
şu an bu cevaba karşılık veremiyeceğim taylan abi biraz modlayayım da sonra yazarım bı cvp .
-
bülent abi uyandırmasan 12 ye kadar uyuyacaktım sucuklarıda yemişsiniz birdahaki sefere insallah bende varım tunc abi 50 m de iyi parçalamışşın kağıdı son olarakta taylan abi benjamin diyorum baska bişi demıyorum :D:D:D