hava tahminlerine görede pazar günü sağanak yağışlı , söyle 100m kapalı bi alan bulsak ne güzel olur
kalyoncu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
walla bende merak ediyordum hız ölçümü nasıl cıkar diye cünkü çekiç yayını gerginleştirdim hava daha çabuk azalıyo stabil kaç atıç yapar denemek lazım. dürbün ayarınıda çözdüm sayılır
-
taylan abi birdahaki buluşmada tek delik yapacağım zaten benim tüfeğin çekiç yayıda boşmuş onuda sıktım biraz şimdi çok süper oldu yani iddalıyım diorum
-
aramıza hoş geldiniz forumu takip ederseniz buluşmaların nerede ne zaman olacağı hakkında konu başlığını görebilirsiniz.
-
inşallah bir dahaki buluşma daha güzel olacak
-
abi o nasıl bir tepmedir. omuzum vücudumdan ayrılacaktı nerdeyse
-
çok hırs yaptım bir dahaki buluşmaya iyi hazırlanacağım tek delik yapacağım
-
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8- Kerem (Kalyoncu)
9- İmpo (Taylan)
10-
11-
12-
13- Klingonlu (Gökmen)
14-
15-
16- kaynak34 (ali) -
8- kerem kalyoncu ( KALYONCU )
-
güzel bir buluşma oldu bir ara arkadan baktım herkez bir hedefe mimlenmiş çatara cutara paletler havada birbirleriyle yarışıyordu
-
bende yatagun-airguntürk sapkası takacağım
-
benim içinde uygundur.
-
buluşma noktası kesinlesti saati de kesinleştirirsek tamamdır.
-
abiler bende kesin geliyorum airguntürk sapkasını takarım herkez tanır beni ikeanın alt otoparkı saat 10:00 - 10:30 olarak değerlendirelim mi ? alt otoparka girişte bagaj kontrol yapılıyormu ? bu ne demesinler
-
hayırlı olsun güle güle kullanın .
-
bencede ikea da topnabiliriz.
-
http://maps.google.com/ dan bjk nevzat demir tesisleri diye aratırsanız orda yakın biyerde olması lazım.
-
-
anlatm için tesekkurler tam olarak anlamıs bulunmaktayım.
-
walla abi gelırsen basta ben sevinirm bu arada hava tahmınlerinede baktım pazar gunune kadr havada güzel gorunuyor .