Fotolar Kaldırılmış uzun süredir girmiyor idim foruma eger tekrar bula bilirsem fotoları eklemeye çalışacagım
MazharComez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Sunu çok acik soyleye bilirim ki servisten dolayi SUAN hicbir sikinti yasayacagini dusunmuyorum. Gonderdim direk revize ettiler 10 gun icerisinde tekrar geldi kundakta problem yasadim servisteki arkadaslar kendi telefonlarindan arayarak bana kundaklarin resimlerini cekerek kundak begendirerek yolladilar. Daha ne olsun ki. Kralin oncesini bilmem ama suan must memnuniyetini önemsiyorlar vesselam
-
Wrangler Kullanıyorum ve çok memnunum.
-
Tesekkur ediyorum umreden geldim. Rabbim gitmek
İsteyen herkese nasip eyler insallah.
Umreden geldikten sonra adam akilli alamadik elimize hobiyi rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin ev olarak -
Konu hortlamış
-
Mesaj tamamlayinca ne oluyor ?
-
Daha guclu olsa gercekten guzel olur
-
Namlu 10 cm uzatılmıs ve komple ceketli namlu haline getirilmiş moderetör takma dahil etmişler atışlarda baya fark var onceden 200-100 arası 4 sarjor ıdı suan 8 sarjor oldu kendı sılahım tetıgını hassaslaştırmıslar bıraz daha oncekı halıne gore tetik ezme mesafesı yarı yarıya daha fazla artırılmış ben sureklı 55 mt kullandıgım ıcın namlunun uzamasındakı faydasını henuz fark edemedım oncedende aynı stabıllıkte atıyordu o mesafede suandada atıyor uzak mesafe atma şansım oldugunda daha net anlarım namlunun değişmesındekı faydasını diye düşünüyorum
-
buna kamera baglanmıyor aca kamerayı baglamak ıcınde parca yollamazlarmı ? ondekı metal boruya sıparıs gececegım ama bunu nasıl soracam onu dusunuorum yıne translate ten bsyler yapcaz galıba
-
Konuyu bastan takip ederseniz bu bilgileri paylasmistim
-
Atışlarida o 1 saat icinde yapiorum genellikle ondan 55 in ustune dah atis yapmak nasip olmadi ama ben mutluyum boylede hayatimdan cok sukur isimiz gucumuz var zor olsada elhamdülillah
-
Rabbim Hz. Muhammed Mustafa (sav) efendimizin ummetinin tamamina yardim ve kolayliklar versin. İnsallah tesekkur ederim. Rabbim Cümlemizin Rızkını Bol Eyler İnşallah
-
Memleketimizde bu mesaiyi ancak polisler yapar..Bu arada tüm emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutlarız..
Allah c.c. her türlü beladan musibetten polisimizi muhafaza eylesin..Amin..Türkiyede tabikide
Polisler benim kadar calismiyordur heralde
Kendi isimiz hocam
Sabah fabrikada uretim 1 saat dinlenme sonra perakendeye mesai ye devam -
10 numara olmuş kaç metre acaba
Benim Standart ım 55 metre 100 mt denıcem ama bırturlu vakıt ayıramıyorum malum Haftanın hergunu calısıyorum gunde 1 saat bos vaktım oluyor. Mesaide Baya uzun olunca 07:00 - 23:00
-
-
Wrangler aksu avdan aldim saten jumbo icinde bipod var orada ikisinide oradan aldim 200- bar arasi 9 sarjor 15 grain ile daha stabillesti silah goruntu olarak gercekten cok guze oldu tesekkur ederim dahha iyilerini rabbim size nasip etsin
-
Moderator var namluda hocam
-
Kamera aparatida alacagim ikisini bir ayarliyayim birlikte siparis gececegim insallah
-
Aliexpress cok karisik gelio bana dil olmayinca bulacGimi hic sanmiyorum
-
55 metre hocam sag alttaki grupman
Digerleri sifirlama