MazharComez tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cok yakışıklı güle güle kullanın. Fabrika çıkışı mi kundak, namlu vs. yoksa siz mi modifiye ettiniz? Yada Kralın çağırıp güncelleme yaptıktan sonraki hali mi??
Teşekkür Ederim Kundak Fabrika çıkışı güncellenmiş hali
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Teşekkür ederim İlginizden dolayı
-
https://m.tr.aliexpress.com/s/item/3278787…;tpp=1#autostay
Bu ürünü 2 hafta önce aldım tavsiye ederimTeşekkür ederirm tavsiyeniz için verdiğiniz paranın karşılıgını alıyormusunuz bunu merak ettım bende bir kaç gune almacagım ınsallah birde kaç gun surdu gelmesı
-
Hayırlı Günler arkadaşlar
Aliexpress'ten mesafe ölçer almayı düşünüyorum Sizlerin bilgisine baş vurayım dedim bir konuda muhabbeti geçmişti ama nere oldugunu bulamadım tekrardan Onun için bu konuyu açtım.
Şimdiden Teşekkür Ederim yardımlarınızdan dolayı
https://tr.aliexpress.com/wholesale?spm=…tId=32789679760 burada bir kaçtane var ama fiyatı nasıl işe yararmı bilemedim dogrusu Link verip şunu al diyebilirseniz sevinirim.
Hayırlı Günler Dilerim.
-
Kral Arms firması Jumbo,Bigmax,Pitbull modellerinde müthiş bir yeniliğe gitti.
Bu modeller 200 bardan 100 bara kadar minimum 8 şarjör atış kapasitesine ulaştırıldı.
Namlu ceketi ve namluda ciddi değişikliklerle isabet oranları %100 arttırıldı.
Evet asıl bomba şimdi geliyor.....
Firma ilk çıkan modellerden alıp memnun kalmayan arkadaşların tüfeklerini tamamen ücretsiz olarak yenileyecekmiş
Gurupmanını ve atış sayısını beğenmeyen arkadaşlar firmaya tüfeklerini gönderip hiçbir ücret ödemeden tüfeklerini yeniletebilecekler.Alıntıdır..
Ben persembe günü yolladim jumboyu
Face de gordum sizlerle paylasip bilgiyi yaymak istedim. -
Bu tufegin gucu acildiginda bir hercules gibi atis yapabilirmi merakimdan soruyodum
-
Ben bu durbunu 300-400 mt atarim diye aldim ust duzey bir durbun bukadar abartmaya gerek yoktur kanimca almak istiyorsan ben uzun vadeyi dusunerek aldim
Ben essegim saglam olsun derim herzaman ama durbunde zoom mukemmel bsy ilk kaliteli durbunum bu oldu bence atislarda durbun faktoru baya iyi atis yapmaniza olanak sagliyor sanki durbun atis yapiyor gibi ☺Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin
-
İmza'mda yaziyor ama tekrar yazayim hawke 8-32x56
Uzak mesafe icin almistim ama daha nasip olmadi
-
@MazharComez bu grupmanı ya buradan yada face.den hatırlıyor gibiyim.
Jumbo bizim için hayal kırıklıgı oldu, haftasonuda gelmişken 50 mt üzeri 70-100-150 mt grupmanınızı bekliyorum.evet facedede paylastim benim facem yok abimin facesinden paylastim hatta oda mehmet çömez tufegim geldiginde imkanim olursa ilk isim 75 mt grupman yapmak olucak
-
Son olarakta sunu souleye bilirim Jumbo 5.52 pellet seviyor 5.5 ile attigimda sapma cok fazla oldu hattinden fazla
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
50 mtre üstü grupman denediniz mi hiç?50 mt güzel grupman veriyor fakat;
70 mt sıkıcı
100 mt üzücü
100 mt üzeri hayal kırıklıgı....
fabrikayada gitti geldi 50 mt grupmanı düzeldi sadece.
peki ya sizdeki?
55 mt gayet guzel grupmanı var beni tatmin etti dun fabrikaya yolladım. 200-100 bar arası 4 şarjör atıyordu 75-80 arası atması gerekiyor imiş. Aksu av ile görüştüm oda beni yönlendirdi ve yolladım tüfegi 75 mt atıcak vaktim olmadı fakat 55m resim koyarım birazdan gayetgüzel grupmanı var benım dusuncem 75mtdede aynı grupmanı alacagım yonunde 100mt de birazdaha dagınık olur sadece
Grupmanın Böyle olması dahi benim suçum tufegı sabitlemeden sehpa vb. şeyler kullanmadan oturarak attım. İster istemez profesyonel olmadıgım için biraz daha dağınık oluor sabitlesek ınanın 3 mermi deliği buyukluğunde grupman yapacagına ınanıyorum.
Nacizane Benim Fikrim
-
Ben suan kral jumbo kullaniyorum ilk pcp tufegim atislari gayet guzel ve anladigim kadari ile 5.52 pellet seviyor. Krali namludan dolayi tereddut ederek tercih etmistim ama gayet memnun kaldim. Kralin tetigi kurma kolu bence (hatsan kullanmadim hic) gayet yumsak herculesinkine sert demisti bazi arkadaslar yani sunu diyicegim krali korkarak almistim ama cok sukur beni uzmedi
Umarim sizide uzmez -
Keşke ciksa avrupa silahlara verene kadar bunlardan aliriz ama guclu olsun yani ben sanmiyorum sarjörlü olucagini guclu birsey olucaksa yani
-
chairgun proyu cozemedim vede sizinde bilginiz olsun iphonelarda galiba bi problem bar yaptigim ayarlari kayit etmiyor onun icinde sildim programi yoksa yavas yavas cozuyordum
Durbunu sifirlamasini yaptiktan sonra tabiki mildot kullanicam onun icin 20x midot aldim
-
Biraz Tuzlu imiş eğer ki 80 civarı olsaydı sipariş geçmiştim suanda güle gğle kullanın inşallah
-
-