burak hocam vatana, millete, anasına, babasına hayırlı bir evlat olur inşallah. Rabbim hayırlı bir ömür versin, salih lerin yolundan ayirmasin.
Çok teşekkür ederim Ramazan hocam.Allah razı olsun. Darısı olmayanların başına inşallah.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
burak hocam vatana, millete, anasına, babasına hayırlı bir evlat olur inşallah. Rabbim hayırlı bir ömür versin, salih lerin yolundan ayirmasin.
Çok teşekkür ederim Ramazan hocam.Allah razı olsun. Darısı olmayanların başına inşallah.
Benim iki numara çok şükür sorunsuz bir şekilde Allah'ın izniyle erken geldi test biraz bekleyecek.
Hayırlı olsun.
Birkaç facebook grubunda paylaşılmış. Ama yakında diye not düşmüşler. Daha satış da değil.
Bana herhangi bir tarih vermedi maalesef
merhaba arkadaşlar bu havalı tüfeği çok beğendim.pellet hızı 5.5 380m/s olabiliyor.özellikle uzun mesafelerde çok başarılı.Fakat türkiyede yok maalesef ya da bu kalitede önerebileceğiniz havalı tüfek var mı kaliteli dürbün cesaile en fazla 1700 liram var.B gamo havalı tüfeği naısl temin edebilirim şimdiden teşekurler.
Arkadaşımla görüştüm igt modeli yokmuş. Ama ellerinde yaylı mideli mevcutmuş.
Hocam pyramidair'in stesine baktım
Hocam coyote de kullanılan regülatör acaba airsoft regülatörümü acaba? Sanki öyle bir şeyler okumuştum.
Böyle güzel insanları bir arada görünce çok imreniyorum. Trabzonda bir başıma kaldım
Gamo Türkiye distribütöründe çalışan arkadaşım var yarın getirip getirmeyeceklerini sorarım.
Artun bey bütün videoları tek tek izledim. Çok bilgilendirici kısa ve öz olmuş. Elinize sağlık.
yazınızı görünce hatırladım bir effecto efsanesi vardı ne oldu haberi olan varmı ?
Yanlış hatırlamıyorsam seri üretime geçildi diye bir yerde okumuştum ama daha sonra bir haber görmedim.
Arkadaşlar Gamo swarm ı aldım...yaklaşık 200 adet değişik pelletler kullandım...Tüfekten çok memnunum...Henüz hiç sorun yaratmadı...grupmanları da gayet güzel...tabii tüfeğe uygun pelleti de tesbit etmek lazım...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah.
sene olmuş 2017 istanbul'da dizanteri yüzünden 1 haftayı bulan süredir ailecek hastahanelik olduk, bayramda toparlayabilirsem hem MK-12 hem de RS-X2 için başlıklar açıp en azından tek tek fotoğraflayıp malzeme mekanik değerlendirmesi yapmak istiyorum, henüz atışa gitme fırsatım olmadı ama MK-12'nin Kanada'da çok fazla kullanıcısı var ve yorumları gayet iyi, (hobi maksatlı)
Çok geçmiş olsun.
Silah bulundurmanın en tehlikeli yanı bu.Muhtemelen kasıtla adam öldürmeden yargılanır.
yanlış hatırlamıyorsam @DESOVALI-1 derya mk 12 almış idi.
Hicam bende uzun süredir araştırıyorum gördüğüm kadarıyla derya mk 12 hem işçilik hemde sistem olarak daha iyi.Alparslan beyin bu tüfeklerin üçü ile videoları mevcut.
Madem konu hortladı yürüdü gitti ben de artık her anlamda lexus diyorum o halde.
Bugüne kadar böyle bir araç kullanmamıştım.
Kardeşim 6 yıl amerika da yasadı . Ondada lexusun jipi vardı oda aynısını diyor