Ürün bilgilerine tıklayınca güç kaynağı yaylı yazıyor ama alttaki bilgilerde vortex diyor. En sağlıklısı telefonla bilgi almak gibi görünüyor.
burak verekdal tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
aksu av dan bakabilirsiniz. Arayıp sorarsınız Yusuf bey çok sabırlı ve ilgili birisi.
-
Namlusunda "professional" yazan modellerden tercih edin. Bu forumda professional yazan namluların lothar walter namlu oldugunu okumuştum.
-
orada yazan hızlara takılmayın. Mod 87 qe o sınıf da alınabilecek en iyi tüfeklerden birisi.
-
mod 87qe ye bir bakın isterseniz.
-
bir de şarjörlü düşünürseniz Derya mk12 ye bakabilirsiniz
-
Ata 'nın neo modeli güzel fuarda inceleme şansı bulmuştum. Birde alternatif olarak özkanlar'a bakabilirsiniz çelik kasalı Yusuf beyin önerdiği bir tüfek di
-
kral bu namlu işini çözemedi gitti o kadar yazılıp konuşuluyor sonuç aynı
tüfeğin stabilitesi güzel regülatörlü gibi atış yapıyor fakat isabet mağlesef kötü. Bir an önce lw namlu kullanmaya başlamaları veya yeni daha iyi bir namlu tasarlamaları lazım
-
Aksu avdan verdim siparişi,bugün kargolayacak arkadaş.bt 65 elite lw 6.35 mm aldım hayırlısı olsun
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
-
aksu av en iyi sitelerden biridir tufeğimi pelletleri aksesuarları hep oradan aldım. Eğer sitedeki numaradan ararsanız stok konusunda size yardımcı olurlar
-
Grupman tüfeği olmaktan biraz uzak gibi geldi bana.
-
Aksu av da 6.35 görünüyor inceleyin isterseniz.
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1029 -
Selamlar arkadaşlar şen kardeşler güzel bir incelemede bulunmuş. İyi seyirler dilerim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sn. Fuat tulpar bir önceki sayfada bulunan video yu izlemenizi öneririm.
özellikle tavuğu parçalanması ne kadar tehlikeli olduğunu gösteriyor.
-
fiyat çıkmadan önce belirlendi. Tüfek hala test aşamasında
-
efecto daha piyasaya çıkmadı
-
Adı non lethal ama yakın mesafeden bence öldürecek kadar gücü var.
-
Bunlar çojk güzel görünüyır gerçekten, acaba otomatik tüfek atmaz mı bunları
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
@Cnyt1976 aynen en büyük handikapı o zaten.