burak verekdal tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
husanın standı varmı?
var
-
proxima görücüye çıktımı merak ettim.gerci giden arkadasların yorumlarından anladıgım kadarıyla şöyle enine boyuna inceleme yaptırılmıyor bu nasıl fuarcılık anlayası anlamadım gitti.
proxima da vardı ve kilitli değildi ama başı sürekli kalabalık olduğu için fotoğraf çekmedim
-
effectonun manometresi kundağın altında mı yan tarafında mı ? tüfek resmi sitelerinde bile yok anlamadım ben bu işi
Az önce baktım altta
-
paylaşımlar için çok teşekkürler.
poligon bir firmaya mı fuara mı ait?
atış yapmak için ne yapmalıyız?Poligon hatsanın kullanmak için tek yapmanız gereken sıraya girmek.Nova compact ve turkbulla atış yaptım. Gayet keyifliydi
-
Gercekten emeğinize sağlık giden herkes bizimle pqyalsirsa gördüklerini bize de şölen olur
Hocam 4 model var ortalama 4 kg ağırlığında namlu boyları 55cm
-
@DarKWisH Hocam sizi de unutmadım swarm Türkiye'ye gelecekmiş mağlesef ama onun yerine hemen hemen aynısı başka bir model var onu getireceklermiş fotoğraf daki beyefendi gamonun avrupa satış sorumlusu çok yakinen ilgilendi.
-
-
uçar av standında kilitsiz bir effecto buldum.Tek olduğum için elimde iken düzgün çekmedim kusura bakmayın.
-
Atış poligonun dan bir kare Enes bey de oradaydı airgunturk den geliyorum dediğimde ekstradan atış da yaptırdı sağolsun
-
İşte asıl merak ettiğim tüfek
resimler için teşekkürler. 3 adet tüfek var kalibreleri hepsinin aynı mı yoksa farklı mı.
yanlış görmediysem hepsi 22.cal. di
-
Elinize sağlık, diğer standlardaki pcplerin resimlerini ve videolarını da merakla bekliyorum. Keşke bende orada olabilsem.
Telefon çok kaliteli değil kusura bakmayın ancak bu kadar çıkıyor.
-
Çok şükür kilitsiz birvstand bulduk.
-
Mağlesef hatsan standı da kilit vurmuş
-
Effecto fotoğrafları kilitli olduğu için standında çekmek zorunda kaldım
-
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Merhabalar,
AirArms S400'um üstünde Hawke 3-9x40 Vantage dürbün var ve 50 metre atışlarında biraz yetersiz geliyor. Onun için ikinci el, daha yüksek yaklastirmali dürbün bakıyorum ve doğal olarak aklımda Hawke almak vardı. Lakin burdaki forumda ikinci el MTC durbunlerin nasıl kapış kapış gittigini görünce şaşırdım çünkü hiç duymadığım bir markaydı bu. Bu dürbünlerden kullanan, bilgisi olan var mi? Bazen Optisan diye de geçiyor; sanırım 2 marka birleşmiş.Bir de 50 metre grupman atışları için kaç yaklaştırma tavsiye edersiniz?
Selamlarla
Merhabalar ben daha önce iki incelemesini izlemiştim linkleri paylaşıyorum inşallah işinize yarar.
https://m.youtube.com/watch?list=PLJ…mFTMHlR0Tl2RBnl
WIrf&v=7UGjdULmTs0Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İlginçmiş. Yıldız tornavidaya benziyor ucu.
Evet çok benziyor. Ama isabet kötü gibi geldi bana.
-
Selamlar uyku tutmayınca youtube da gezinirken tesadüfen gördüğüm bir testti paylaşmak istedim. İyi seyirler dilerim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
compact incelemesi,
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Supernova incelemesi,
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.